GASTRO

Sjajne vijesti! Ben&Jerry’s od sada u ponudi ima i sladolede za pse!

Sladoledi u kojima će uživati svaki ljubimac!

Ben&Jerry's je jedan od najpoznatijih svjetskih brendova sladoleda i moramo priznati da obožavamo to što su već neko vrijeme dostupni i u Hrvatskoj. Ipak, ljudi više nisu jedini koji će uživati u ovom ukusnom sladoledu jer je Ben&Jerry's objavio vijest kako se na tržište plasira posebna linija sladoleda za pse pa ne sumnjamo da će svi koji imaju ljubimce prvom prilikom svoje četveronošce počastiti ovom slasnom delicijom!

Kao što smo spomenuli, Ben&Jerry's pokreće liniju sladoleda za pse, a zasad su u ponudi dostupna dva okusa koja dolaze od imenom Rosie’s Batch i Pontch’s. Imena su proizašla iz činjenice što se ljubimci dvojice zaposlenika kompanije tako zovu, a koja je i sama poznata po velikoj ljubavi prema životinjama, stoga ovakav potez zapravo nimalo ne čudi.

Što se tiče sastava sladoleda, isti je u potpunosti prilagođen psima, a upotpunjen okusima pereca, keksa, buče i prefinog kikiriki maslaca u ambalažama koje se mogu kupiti zasebno ili u sklopu sladolednog box-a. Iako će sladoledi najprije biti pušteni u prodaju na američko tržište i ono europsko će netom kasnije doći na red, pa jedino što preostaje je još malo strpjeti se i jednom kada sladoledi budu dostupni, prvom prilikom ljubimca razveseliti ovom preukusnom i hranjivom slasticom koja sigurno neće razočarati.

Foto: Instagram, Unsplash
Objavljeno: 14.01.2021. u 12:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p