GASTRO

Sjajne vijesti za sve ljubitelje ukusne hrane! Od danas kreće Tjedan restorana!

Nešto što nikako ne smijete propustiti!

Zahvaljujući Tjednu restorana, dobili smo jedinstvenu priliku posjetiti brojne restorane, za koje možda do sada nismo niti znali da postoje, kao i kušati neke nove okuse te tako proširiti svoje gastronomske vidike. Ono što volimo kod ovog događaja jest poprilično bogata lista sjajnih restorana, a koji su i ovog mjeseca pripremili sjajnu ponudu koju ne smijete propustiti!

Tjedan restorana nešto je čemu se veseli baš svaki zaljubljenik u gastronomiju, a da interes za ovaj događaj, od kojeg nam već sada rastu zazubice, ne jenjava, dokazuje i njegovo 21. održavanje na domaćem terenu. Cijeli koncept napravljen je po uzoru na svjetske metropole, prilagođen hrvatskom tržištu, pa ćemo kao i do sada imati priliku kušati meni s tri slijeda (predjelo, glavno jelo, desert), po nešto pristupačnijoj cijeni. Tako ćete za ručak izdvojiti oko stotinjak kuna, dok će se cijene večere kretati između 100 i 125 kuna. Popis restorana koji sudjeluju svake godine je sve duži, a restorani poput Balona, Bulldoga, Kaptolske kleti, Konobe Didov san, Lido i Sofre samo su maleni djelić bogate ponude.

S planiranjem ručka ili večere u društvu najmilijih možete krenuti već danas, a Tjedan restorana trajat će sve do 18. listopada! Više informacija možete pronaći na službenoj stranici!

Foto: Instagram
Objavljeno: 09.10.2020. u 12:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p