GASTRO

Sjajni poklon setovi koji će oduševiti baš svakog ljubitelja kokica!

Omiljena grickalica bez koje ne možemo zamisliti filmska druženja!

U posljednje vrijeme svoje dane provodimo zavaljeni na kauču, gledajući maratone serija i filmova, a kojih ovih dana zaista ima u izobilju. Ono bez čega je baš svako filmsko veće nezamislivo su omiljene grickalice, a kao svima omiljene istaknule su se kokice, s kojima je svako druženje mrvicu posebnije!

Moramo priznati kako ne poznajemo osobu koja nije strastveni ljubitelj kokica, a što nas i ne iznenađuje previše, budući je riječ o namirnici koju baš svatko može prilagoditi svom ukusu. Ono što volimo kod ove grickalice je to što se brzo pripremaju, ukusne su, a zbog visokog udjela vlakana, izrazito su zasitne. Također je riječ o cjelovitim zrnima koja sadrže proteine, minerale i vitamine, stoga je svakako riječ o grickalici koju možete jesti bez grižnje savjesti, posebice ako ju pripremate bez masnoća. Danas se mogu pronaći kokice raznih okusa, a posebno su popularne one s dodatkom čokolade, što je ujedno kombinacija koja osvaja sve ljubitelje slatko - slanih kombinacija, a sjajan primjer toga je i brend PopUp Corn, kojem je, barem kada su začini u pitanju, samo nebo granica.

PopCorn Caramel (12 kn), PopUp Corn Black and White Chocolate (12 kn), PopCorn Mediterranean (12 kn)

PopUp Corn su gotove kokice pečene na zraku bez dodatka ulja, masti ili drugih aditiva, ručno začinjene vlastito spravljenim začinima i to bez ikakvih dodataka umjetnih boja ili okusa. Ove kokice su od polja do stola proizvedene su u Hrvatskoj te su zdrav proizvod namijenjen cijeloj obitelji. Tako možete pronaći ručno rađene kokice raznih okusa, a kako nam je pred vratima sezona darivanja, u ponudi možete pronaći i kul poklon pakete koji će oboriti s nogu baš svakog ljubitelja ove zarazne grickalice! Naš favorit je svakako aparat za pripremu kokica koji osim što je funkcionalan, također svakom prostoru daje neku šarmantnu notu!

Corn library (90 kn), Pop@home PRO (466 kn)

POPUP corn Kokičar i Buterfly corn (260 kn), Library of popcorn spices (80 kn)

Sweet popcorn (120 kn), Salted popcorn (120 kn)

Foto: Unsplash, Popup-corn
Objavljeno: 20.11.2020. u 14:08
Tagovi: kokice

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p