GASTRO

Sklonite se od zime u malo carstvo finih palačinki

Uživajte u omiljenim slasticama u božićnoj atmosferi

činkica
Duga povijest deserta koji svojom recepturom osvaja srca još od antičkog doba, omogućila je palačinkama da postanu i ostanu omiljena poslastica svake obitelji. Popularna Činkica nastavila je pisati povijest svojim ukusnim, mekanim i neodoljivim činkicama, koje su je lansirale među jednu od najboljih palančinkarnica u Zagrebu. Bezbroj dodataka koji se mogu kombinirati u mnogima najdraži desert - poput Nutelle, keksa, voća, bombona, raznih preljeva i čokoladica - idealna su pozivnica da se uz simpatično i uvijek nasmijano osoblje počastite i sklonite od zime.

Lijepo doba godine koje upravo traje poslužilo je kao inspiracija za čarobno uređenje Činkice koje svojom toplinom, božićnim lampicama i ukrasima pruža svakom gostu opuštenu atmosferu za uživanje s najdražim osobama i to na čak dvije adrese: Špansko – trg Ivana Kukuljevića 7 te u Dubravi – Avenija Dubrava 37.

činkica
činkica
Mladi i perspektivni vlasnici Sandi Hadžić, Petar Jerković i Mario Gavrić stvorili su malo, slatko carstvo u kojem vlada smijeh, ljubav i zajedništvo i na to su izrazito ponosni. Ideja im naravno ne nedostaje, pa tako Činkica u svojoj ponudi nudi vrhunsku Lavazza kavu i besplatne kroasane svako jutro u kojima se možete uživati uz najdraže dnevne novine ili časopise. Uskoro više neće biti isprike ni za preskočeni doručak, jer u Činkicu dolaze ukusne pohane palačinke, tost i jaja za savršen početak dana.

Adventsko doba idealno je za odmak od užurbane svakodnevice i uživanje u krugu najdražih, stoga je Činkica savršeno utočište za druženje, opuštanje i uživanje u slasnim zalogajima.

činkica
činkica

činkica
činkica
činkica

činkica
činkica

Foto: Ivan Dabac
Objavljeno: 29.12.2016. u 11:00
Tagovi: Zagreb, hrana, palačinke

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p