GASTRO

Sladoled za kojim luduje Instagram

Slastičarski hit za kojim vlada pomama

 puffle sladoled
 
Kolačići u obliku cirkuskih životinjica posipani šarenim bombonima na vrhu pastelno obojenih kuglica sladoleda, i sve to unutar božanstveno mekog i toplog korneta načinjenog od wafflea... Sigurni smo kako vam već ova rečenica izaziva opasne zazubice, baš kao i nama, no kad pogledate samo jednu fotografiju hit slastice, bit će vam jasno zašto je točno Instagram poludio za puffle icecreamom.

Čini se kako za mnoge stanovnike Kalifornije sladoled više nikada neće biti isti, ako je suditi prema oduševljenju koje dolazi u paketu sa svakom fotografijom najnovijeg hita slastičarnice Cauldron Ice Cream iz Santa Ane objavljene na Instagramu. Inače poznati po svojim domaćim, organskim sladoledima čiji se okusi mijenjaju iz tjedna u tjedan, kreativci u slastičarskoj oazi prije nekoliko tjedana osmislili su puffle - topli waffle kornet koji je u kombinaciji s okusima poput Earl Grey lavande, Mlijeka i žitarica, Dinje s medom, H2O ruže ili Cirque De La Creme, izazvao opću ekstazu. Slastičarnica se prije nekoliko dana čak morala zatvoriti prije kraja radnog vremena jer su rasprodali apsolutno sav puffle sladoled predviđen za taj dan.

Osim što se čine nevjerojatno ukusnima, puffle sladoledi su i jako fotogenični, a s obzirom na to da smo prekooceanski let zbog ovog rajskog sladoleda ipak prekrižili, nadamo se da će se domaći slastičari inspirirati ovom idejom i uljepšati nam jesen slatkim novitetom. 
 
puffle sladoled 
puffle sladoled 
puffle sladoled 
 
puffle sladoled 
puffle sladoled 
puffle sladoled 
puffle sladoled  
puffle sladoled 
puffle sladoled 
puffle sladoled 
M.M.
Foto: Instagram
Objavljeno: 19.08.2015. u 14:16
Tagovi: sladoled

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p