GASTRO

Sladoledi kakve još nismo vidjeli

Još jedna pomaknuta slastica
sladoled
Zaželite li se neke nove kulinarske kombinacije koja bi mogla iznenaditi vaše eksperimentima sklone okusne pupoljke, računati uvijek možete na naše zapadne susjede. Ideja im svakako ne manjka, pa smo tako svjedočiti mogli tostovima u duginim bojama, crnom sladoledu, ružičastom ananasu, pa i opsesiji s avokadom, a jedan je sladoledni concept pop-up store, ovog puta iz Londona, sada predstavio i novu, pomalo nezamislivu slasticu.

Neobična fuzija hot doga, burgera i sladoleda od danas će stići u ponudu Soft Republic slastičarnice, odnosno pop-up concept trgovine u Londonu pod okriljem Spitalfieldsa, a koja će otvorena biti sve do rujna. Naravno, ovaj desert, ako ga tako možemo nazvati, nikako nije slučajno nabacana smjesa sastojaka, već je sukladno Instagram dobu, i estetski pomno osmišljen. Atraktivan i "Insta worthy", ovaj će desert ostvariti mnoge dekadentne snove, u to smo sigurni.

Ono interesantno jest da će se u prostoru Soft Republica osim nekoliko ponuđenih specijaliteta moći kreirati vlastite pomaknute slastice, kombinirajući bazu (burger, hot dog, kornet ili "čarobna kutija"), preljeve i umake, baš kao što to činimo s palačinkama u trendi palačinkarnicama. Dodaci kojima će se moći staviti "točka na sladoledu" prate eklektičnu notu te dolaze u okusima poput Froot Loopsa, odnosno poznatih američkih žitarica. Bismo li rado kušali ovu neobičnu kombinaciju - naravno. Jesmo li se već pomalo izgubili u svim čudnim jelima koje na svojim jelovnicima propagiraju razni svjetski ugostiteljski objekti? Pomalo jesmo. 

sladoled
sladoled
sladoled
M.M.
Foto: softrepublick
Objavljeno: 14.07.2017. u 12:55
Tagovi: hrana, sladoled

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p