GASTRO

Slastičarnica kakvu još niste vidjeli: U ovom genijalnom lokalu možete kušati sladoled s okusom ajvara i - rakije

Jedinstvena slastičarnica u susjedstvu
Kada pomislimo na izlet u Beograd, obično nam prvo na pamet padne bogata kulturna baština, šarmantne ulice, i živahna noćna scena. Međutim, ovaj divni grad na obali Save krije i neke skrivene dragulje koji dodatno obogaćuju iskustvo posjete, a jedan takav ‘biser’ koji svakako zavređuje pažnju je jedna krajnje neobična slastičarnica u Zemunu u kojoj se nećete susresti s klasičnim ukusima sladoleda; umjesto toga, doživjet ćete pravu avanturu za vaše nepce!

Poslastičarnica sa stavom, kako je nazivaju, postala je prava kultna destinacija u Beogradu. No, što je to što zaista čini ovu slastičarnicu toliko posebnom? Pa, prvenstveno, ovo je vrlo vjerojatno jedino mjestu na kojemu možete pronaći sladolede s okusom ajvara, rakije, vina, pa čak i kamilice. Iako će mnogima na prvu ovi sastojci zvučati bizarno i neukusno, predlažemo da se upustite u ovu avanturu otkrivanja poznatih okusa nepoznatih sladoleda jer, kako i sami gosti kažu, sladoled od ajvara kombinira savršenu slatkasto-slanju kombinaciju, dok rakija daje zanimljivu notu teksturi sladoleda. U Poslastičarnci, sve što je jestivo može postati sladoled, a u ponudi je i mnoštvo drugih neobičnih okusa kao što su lavanda, šljiva i bijelo vino. 
 
Za sve one koji su prilično skeptični oko čitave ove priče, predlažemo da prvo probaju neki od ovih neobičnih okusa prije no što donesu svoj izbor. Ova opcija koju Poslastičarnica sa stavom nudi ujedno je i sjajna prilika da se iznenadite i otkrijete neke nove, omiljene okuse. Cijene ovih neobičnih kuglica koštaju oko 1,70 eura, a sve informacije pratite ovdje.
Foto: Instagram
Objavljeno: 06.09.2023. u 09:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p