GASTRO

Slastičarnica ‘Neka jedu kolače’ otvorena je na novoj lokaciji u gradu i nudi neodoljive slatke kreacije koje morate probati!

Poznata slastičarka službeno otvorila vrata svoje slastičarnice!
Ivana Čuljak jedna je od poznatijih zagrebačkih slastičara i već godinama ne prestaje oduševljavati  javnost svojim slatkim kreacijama; kako kolačima, tako i ostalim inovativnim desertima koji baš uvijek izgledaju toliko dobro da ih je gotovo pa i šteta pojesti. A kako je već i sama najavila prije nekoliko mjeseci, Ivana je upravo otvorila vrata svoje slastičarnice koja nosi već dobro poznato ime ‘Neka jedu kolače’, a nalazi se na zagrebačkom Kvatriću.

Tako ćete sada u Ivaninim ukusnim desertima, umjesto A most unusual gardena u Horvaćanskog koji je dosad bio središnja lokacija za sve ‘Neka jedu kolače’ slastice, posjećivati Kamaufovu 22, na kojoj je Ivana službeno otvorila vrata svoje prve, male slastičarnice, i tako ostvarila svoj dugogodišnji san. Čuljak je o svemu navedenom obavijestila javnost na društvenim mrežama, a malo je reći da ne krije oduševljenje ovim velikim poslovnim potezom. ‘Vitrinu smo napunile prvim kolačima. Mislim da je to to. Iako nikad nisam mislila da ću otvoriti 26.5.2023., stvarno mislim da smo neplanski danas otvorili vrata ‘Neka jedu kolače’. Sanjaj i kad ti fali još jedan papir. Riješit će se sve’, poručila je Ivana i već sada najavila kako će svi posjetitelji u njezinoj slastičarnici uživati u dobro poznatim, slatkim klasicima, ali i nekim novim kreacijama koje ćemo tek otkriti, a koje će se savršeno sljubiti s vrhunskom kavom koju ćete također moći kušati na ovoj lokaciji.
 
Novo omiljeno ‘slatko’ mjesto u gradu

A s obzirom na to da su se zbog Ivaninih slastica kao što su čuveni Pistacio Choux ili pak njezine ‘najbolje krafne u Zagrebu’ nemali broj puta stvarali ogromni redovi, nema sumnje u to da će i novootvorena slastičarnica prepuna njezinih kreacija biti veliki hit u gradu. A uz preslatko uređeni novi prostor za kavu i poneku novu deliciju koju već sada jedva čekamo otkriti, sigurni smo kako je slastičarnica ‘Neka jedu kolače’ na sjajnom putu da postane kultno zagrebačko mjesto s desertima za koje baš nitko ne bi trebao ostati zakinut. Sve novosti pratite ovdje!
Foto: Instagram
Objavljeno: 29.05.2023. u 08:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p