GASTRO

Slatka zagrebačka adresa koju trebate posjetiti

Nova Magnolia uređena u pariškom stilu
Magnolia slastičarnica
M
aštovito ukrašene slastice predstavljene su u četvrtak 24.studenog u novoj Magnoliji u samom centru Zagreba. Novi chic koncept potpisuje renomirana hrvatska dizajnerica Edita Geci, dok su za inovativnu ponudu slatkih kreacija zaslužne vrijedne ruke vrhunskih slastičara te prokušana, tradicionalna slavonska receptura.

Nakon tri godine rada i već poznatih zagrebačkih adresa (Trakošćanska ulica i Radnička cesta), novim prostorom Magnolije, skrivenim od buke grada, dominiraju pastelne boje, jasne i otvorene plohe te urbani arhitektonski detalji.

Magnolia slastičarnica
Magnolia slastičarnica
Mali ugrađeni separei, koji neodoljivo podsjećaju na pariške salone, mramorni stolovi te trendi stolice pružaju savršenu pozornicu za nadolazeći slatki advent. Uz nove okuse i slastičarske kreacije, novost u ponudi su i ručno rađeni, oslikani porculanski tanjurići, šalice za kavu, stalci za kolače te pribor za posluživanje, kao idealni pokloni za sve ljubitelje slastica i slatkih detalja.

Magnolia slastičarnica
Magnolia slastičarnica
Pored interijera u kojeg ćete se zaljubiti na prvi pogled, otvorenjem treće destinacije u Zagrebu, u Magnoliji ćete od sada moći uživati i u tematskim afterwork partyjima u srcu metropole.
Objavljeno: 25.11.2016. u 14:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p