GASTRO

Slatko maksimirsko utočište spas je od hladnoće i sivila

Slastičarnica u koju morate svratiti
Slatkica No1
Priznajemo, obožavamo otkrivati nova mjesta u Zagrebu, ali i šire. Smatramo to svojom dužnošću i slatkim zadovoljstvom, no ponekad se dogodi da nam u moru noviteta neka adresa promakne. U slučaju šarmantne oaze u Maksimiru osjetili smo ogromnu grižnju savjest, stoga stvar ispravljamo već danas!

Ako je Maksimir kvart koji nazivate svojim domom, vjerujemo kako vam Slatkica No1 nije promaknula. Ostali će pak naprosto morati prošetati do romantične slastičarnice Slavice Erić koja sa svojih 60-ak kvadrata odiše toplinom i šarmom doma. Slastice se u Slatkici prave od svježih i kvalitetnih sastojaka, a ono što ih čini drugačijima jest velika ljubav vlasnice prema pravljenju istih.

Slatkica No1
Slatkica No1
Nepretenciozna i slatka, slastičarnica u Maksimirskom naselju IV na broju 27, u potpunosti opravdava svoje ime. Uređena je jednostavno, bijela boja prevladava, ali u kombinaciji s detaljima i svijetlom, kreira ugodni prostor iz kojeg je teško izaći, posebno za vrijeme hladnih, jesenskih dana. Osim kolača i sladoleda koji mame iz vitrine, efektni su i zidovi sa svojim ilustracijama koje potpisuju akademski slikari Ana Ratković i Damir Sobota

Kava ili topli čaj naš su obavezni jesenski ritual, a uz fini kolač postaju još bolji. Ako s nama dijelite ovo malo zadovoljstvo, svakako svratite u maksimirsku Slatkicu po injekciju pozitive.

Slatkica No1
Slatkica No1
Slatkica No1
Slatkica No1
M.M.
Foto: Facebook
Objavljeno: 14.11.2016. u 10:31

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p