GASTRO

Slatko mjesto za ručak ili večeru u Zagrebu

Topao interijer u kombinaciji s talijanskim specijalitetima
pizza bar
svega nekoliko mjeseci od otvorenja, šarmantni Pizza bar postao je nezaobilazno odredište svih zaljubljenika u zamamne talijanske specijalitete. Kako je jesen idealno vrijeme da se prepustimo bogatim, kremastim tjesteninama i sočnom rižotu od kojih šef kuhinje stvara mozaik okusa, mirisa i izgleda, mnoge će razveseliti novi prošireni menu na kojem dominiraju svježe i kvalitetne namirnice.

Kao što i samo ime kaže, glavni adut bara je ukusna pizza savršene teksture, koja svojim prvoklasnim namirnicama poput mozzarelle di buffalo te poznatog San Daniele pršuta stvara rapsodiju okusa za svačije nepce. Stoga ne čudi da je na nedavno održanom prestižnom Mainardi & Caputo pizza kupu za 2016. godinu upravo Pizza bar osvojio odlično 3. mjesto u Hrvatskoj, na kojem su svoja znanja u izradi pizze, najomiljenijeg jela na svijetu, pokazali brojni pizza majstori. Njihovo umijeće ocjenjivali su međunarodno priznati gastro stručnjaci, koji nisu krili svoje oduševljenje i zadovoljstvo kušanim.

pizza bar
Slasna i šarena jela poput neodoljivih pizza, kremastih rižota, ukusne tjestenine i zdrave salate idealna su pozivnica da posjetite Pizza bar na adresi Selska cesta 90b, ukoliko već niste. Sigurni smo da ćete se u ovaj romantičan i topao interijer u kojem vlada ugodna atmosfera uvijek rado vraćati.

pizza bar
pizza bar
pizza bar
pizza bar
pizza bar
pizza bar
pizza bar

Foto: Sara Dombre
Objavljeno: 08.11.2016. u 10:20

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p