GASTRO

Smoothie od banane koji provjereno topi masne naslage oko trbuha!

Ukusan i hranjiv napitak koji daje rezultate!

Budući da je ljeto pred vratima, vjerujemo da su mnogi u maloj panici koja je, dakako, povezana s nekoliko nakupljenih kilograma viška tijekom zimskih mjeseci. Tako nije nimalo neobično što se najčešće odlučujemo da mukotrpne dijete koje nerijetko ne daju rezultat, no dobra vijest je što postoji i drugo, kud i kamo ukusnije, rješenje!

Tjelovježba i zdrava prehrana su kombinacija koja u konačnici daje zdravo i vitko tijelo, aktivira organizam i sprječava preuranjene simptome raznih bolesti. Ipak, dani u kojima moramo ‘skinuti’ odjeću vrlo često nas potaknu na brza rješenja koja mogu i ne moraju dati rezultate. Upravo zato, ovog puta izdvojili smo jedno ‘brzo’ rješenje koja je zapravo vrlo zdravo i ne šteti organizmu, a prvi mali rezultati sigurno će poslužiti kao sjajna motivacija za dalje što i jest cilj ovog ukusnog i brzog smoothija u kojem glavnu riječ vode banana i naranča. Naime, kombinacijom ovog voća i ostatka sastojka detoksicirati ćete tijelo, pokrenuti organizam te da pripremiti za nadolazeće mjesece, a praktičan recept potražite u nastavku!

Sastojci:

1 manja banana
1 naranča
1 banana
pola šalice nemasnog jogurta
3 žlice lanenih sjemenki
2 žlice psilijuma
malo kokosovog ulja
voda

Priprema:

Priprema je krajnje jednostavna. Naime, sve sastojke je potrebno staviti u blender te dodati onoliko vode koliko želite da vaš smoothie bude gust. Kada ste dobili napitak željene gustoće, izlijte ga u prikladnu čašu i konzumirajte jednom dnevno ako je moguće ujutro!

Foto: Unsplash
Objavljeno: 07.06.2021. u 14:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p