GASTRO

Splićani će se ovog ljeta hladiti u novom atraktivnom pubu

Jazzbina je nova oaza dobre zabave

jazzbina 
dress codeom dobro raspoloženje u petak 24. lipnja se otvario Jazzbina, novi zanimljivi pub u koji će se ovoga ljeta Splićani sklanjati od visokih temperatura. 

Na radost svih ljubitelja dobre zabave, sami centar Splita je bogatiji za Jazzbinu, atraktivni pub otvoren na mjestu nekadašnje tiskare i antikvarijata. Na adresi Sinjska 5, u 250 kvadrata uređenih po uzoru na prave irske i britanske pubove, moći će se uživati u ukusnoj hrani, dobroj atmosferi i odličnoj glazbi što će, vjerujemo, biti prihvaćeno s oduševljenjem od strane stanovnika grada pod Marjanom.
 
jazzbina 
Ponuda najnovijeg splitskog puba uključuje preko 50 vrsta piva, a zanemareni nisu ni apetiti posjetitelja. U Jazzbini će se tako moći pojesti dobar hamburger, pileća krilca i ine bakanalije koje će sjajno sjesti uz utakmice i glazbene programe koji će se odvijati u prostoru puba.

U interijeru Jazzbine dominiraju kamen i drvo, što cijeloj priči daje dozu autentičnog rustikalnog šarma pubova. Drveni šankovi, grede i kameni zidovi sjajno se nadopunjuju te Jazzbinu čine pravim skrovištem za vrijeme ljetnih vrućina. 
 
Jazzbina Split 
Jazzbina Split  Jazzbina Split Jazzbina Split 
Foto: Facebook
 
Objavljeno: 24.06.2016. u 14:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p