GASTRO

Splitska adresa koju ne smijete zaobići

Novo stylish mjesto za brzi zalogaj, ali i bogatu večeru
Congo wine & dine 
Dašak europskih metropola u Split je stigao s najnovijim u redovima restorana - luksuznim Congo wine & dineom. Elegantna se nova gastro adresa smjestila u kultnu splitsku Marmontovu, spajajući je s pitoresknim Prokurativama, ponudivši Splićanima i mnogobrojnim turistima izvrsnu novu opciju za brzi obrok ili pak bogatu večeru.

Congo wine & dine restoran je u čijem se interijeru spajaju različiti stilovi, među kojima je mediteranski u kombinaciji s elementima industrijskog onaj dominantni. Drvo, metal i detalji u boji čine moderan i nadasve ugodan miks u kojem će mnogi poželjeti objedovati ili se okupiti uz dobro vino. Sastavljen od unutarnjeg prostora i šarmantne terase okružene Prokurativama, Congo nudi raznovrsan jelovnik te veliki izbor vina s naglaskom na ona kvalitetna domaća.
 
Congo wine & dine  
Congo wine & dine   Congo wine & dine  
Congo wine & dine   
Zamišljen kao odredište za brzi zalogaj nakon posla, ali i mjesto na koje ćete doći na luksuznu večeru, uz pravi omjer cijene i kvalitete, Congo wine & dine nudi širok dijapazon jela. Od pizza i burgera, pa sve do rižota i mesnih specijaliteta, ovdje će svatko pronaći nešto za sebe. Nipošto se ne smiju propustiti ni domaće slastice iz Congo slastičarnice.

Na fini zalogaj i čašu vina u ugodan ambijent Congo wine & dinea može se svratiti sve do ponoći, a nakon ljetne sezone restoran će nastaviti s poslovanjem, no s nešto drugačijim konceptom. Ionako raznovrsna ponuda Splita ovime je dobila još jednog konja za utrku, a Splićani ugodno mjesto za druženje.  
 
congo wine & dine   
Congo wine & dine   Congo wine & dine  Congo wine & dine   Congo wine & dine   Congo wine & dine  Congo wine & dine  
M.M.
Foto: Facebook
 
Objavljeno: 17.08.2016. u 15:57

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p