GASTRO

Splitski Mazzgoon food priprema gastro iznenađenje

Divljač u suvremenoj kuhinji majstora Antuna Niševića
mazzgoon food 
Popularni splitski Mazzgoon food u novoj godini ne staje s iznenađenjima. Osim što iz tjedna u tjedan godi nepcima brojnih Splićana svojim delicijama, česta su i gostovanja renomiranih domaćih chefova u šarmantnom bistrou. 

Nakon Priske Thuring i Gregorija Mannuccija koji su stigli iz Zagreba te gostovanja Vinarije Senjković, ovoga petka, 11. ožujka, u omiljeni bistro stiže legenda splitske gastro scene, Antun Nišević. Istaknuti hrvatski chef s bogatom internacionalnom karijerom i s preko 30 godina radnog staža u poznatim domaćim i stranim hotelima u Mazzgoonu će predstaviti divljač u suvremenoj kuhinji. Gosti će tako ovog petka imati prilike probati jelenje, srneće, prepeličje, zečje i ine specijalitete u dosad neviđenim kombinacijama.

Za sve dodatne informacije, ali i rezervacije (broj mjesta je ograničen), popratite službeni Facebook restorana.
 
mazzgoon 

Foto: Facebook

Objavljeno: 10.03.2016. u 12:05
Tagovi: restoran, split

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p