GASTRO

Sukošan dobiva ekskluzivan novi beach bar

Beach Club D-Marin Dalmacija

beach club d-marin sukošan
M
arina D-Marin Dalmacija priprema se za svečano otvorenje Beach Cluba D-Marin Dalmacija koje će se održati 15. srpnja 2016. godine, čime će Doğuş Grupa Hrvatska proslaviti završetak još jedne uspješne investicije u hrvatski turizam.

D-Marin Dalmacija najveća je marina na Jadranu, jedna je od rijetkih luka nautičkog turizma koja posjeduje svoju plažu veličine 650 m2, nagrađena Plavom zastavom za čistoću mora, a od ovog petka 15. srpnja 2016. svojim gostima koji se žele opustiti, uživati u suncu i mediteranskoj kuhinji, nudi još bolju uslugu. Za sve ljubitelje ekskluzivne usluge i stila, oaza unutar Beach Cluba, nudit će uživanje u koktelima u Baru ili u mediteranskim specijalitetima u mirnoj atmosferi ekskluzivnog restorana na prvom katu.
 
beach club d-marin sukošan 
Beach Club unutar marine kroz ljetnu sezonu, bit će otvoren posjetiteljima kojima će nuditi opuštanje u Beach baru, specijalitete u dva restorana i zabavni program sa gostovanjima DJ-eva u noćnom baru, najam ležaljki i suncobrana te sunčališta na morskim pontonima, dok će za najmlađe posjetitelje na raspolaganju biti dječji klub.

Samo nekoliko dana nakon otvorenja, 23. srpnja 2016. održat će se koncert turskog blues benda Sahte Raki koji također sudjeluje na Split Blues Festivalu. Spoj plaže, restorana i noćnog bara koji će svojom ponudom i vrhunskom uslugom upotpuniti svaki godišnji odmor, hrvatskom turizmu zasigurno će dati dodanu vrijednost.

beach club d-marin sukošan 
Foto: PR
Objavljeno: 12.07.2016. u 20:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p