GASTRO

Sve u buket: Jestivi i personalizirani buketi kao idealan poklon za baš svaku prigodu!

Znamo gdje potražiti najkreativniji poklon u gradu

Buketi cvijeća jedan su od uvjerljivo najpopularnijih poklona koje prvenstveno muškarci najčešće poklanjaju ženama, i to u gotovo svakoj prigodi. Bilo da se radi o rođendanu, Valentinovu, proslavi diplome ili nečemu potpuno različitom, buketi su jedan od onih univerzalnih poklona s kojima nema greške. Ipak, upravo zbog činjenice da su buketi ''go-to'' pokloni koji se poklanjaju u svakoj mogućoj situaciji, mnogi će reći kako je buket postao sve samo ne i osobni znak pažnje, a sve je veći broj onih koji potpuno izbjegavaju cvjećarne prilikom potrage poklona za dragu osobu.

No, što kada bismo vam rekli da danas na tržištu postoje i nešto posebniji buketi koji se ne izrađuju samo u cvjećarnama, a koji će savršeno sjediniti najosobnije detalje o osobi koju darujete i potpuno ju ostaviti bez teksta? Upravo takva mala radnja svoj dom je pronašla u našem Zagrebu, a kreacije koje nastaju iza njenog simboličnog imena - ''Sve u buket'', osvojit će vas na prvi pogled! Iza samog branda stoji kreativka Maja - umjetnica koja je 2019. odlučila pokrenuti svoj posao, a sve kako bi konačno počela raditi ono što zaista voli i kako bi uspješno spojila svoje najveće dvije ljubavi - hranu i kreativno izražavanje. Tako su nastali ovi genijalni buketi koje Maja izrađuje od doslovno svega - kuhača, robice, cvijeća, omiljenih kolača, voća, povrća, pa i piva - ovisno o željama i preferencijama onoga kome se buket poklanja! Iako su ovom vrstom buketa posebno očarani muškarci, Maja u ponudi krije i zaista genijalne buketiće za novorođenčad koji su nam se posebno svidjeli, a koji su ujedno i odlična ideja za maštovito pakiranje potrepština koje ste ionako htjeli uručiti novopečenoj mami i bebici!

Osim buketa, Maja u sklopu svog poslovanja nudi i cijeli niz usluga vezanih uz dizajn koji uključuje ručno oslikavanje zidova pa sve do prigodnog uređenja poslovnih prostora za razne namjene. Sve Majine kreacije možete potražiti na službenoj stranici na kojoj ujedno možete i naručiti odabrani ili personalizirani buket, a pratiti ju možete i na službenom Instagram profilu.

Foto: Instagram
Objavljeno: 13.06.2022. u 13:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p