GASTRO

Takenoko je otvorio svoja vrata u Dubrovniku

Novootvoreni Takenoko smjestio se na najljepšoj terasi Grada
takenoko  
Kultno zagrebačko okupljalište zaljubljenika u japansku kuhinju, nakon 15 godina postojanja svojom jedinstvenom gastronomskom ponudom napokon je obogatio i prekrasni Mediteran. Na samom ulazu u Grad, na čak 200 kvadrata unutarnjeg prostora te 300 kvadrata terase, Takenoko se smjestio na najljepšoj mogućoj dubrovačkoj lokaciji, s koje se pruža pogled na cijelu luku, zidine te Lokrum.
 
Posebno za Dubrovčane i njihove brojne goste, Mario Starman, glavni kuhar Takenoka, s provjerenom ekipom iz Zagreba i novim snagama iz Dubrovnika, pripremio je specijalni menu ovog japanskog restorana. Kamenice, školjke, svježe mediteranske ribe i tune samo su dio noviteta u ponudi, s kojom će se zasigurno zadovoljiti i nepca najvećih gurmana, opravdaši tako još jedanput status pionira u praćenju svjetskih trendova u pripremi i serviranju hrane.
  
takenoko   takenoko
 
takenoko  
Ono što će posebno razveseliti goste restorana u vrućim ljetnim danima je i proširena ponuda pića i koktela. Krunoslav Miler, barmen koji je već cijelo desetljećje zaslužan za ukusne koktele u Takenoku, osmislio je novu listu koktela u kombinaciji s mediteranskim biljkama, poput lavande i ružmarina...

Lokacija u Hvarskoj 2 na pločama s oduševljenjem je dočekana od strane domaćina, koji, zajedno s posjetiteljima njihovoga grada, svakako zaslužuju takav restoran u turističkoj ponudi.
   
takenoko  
takenoko  
takenoko  
takenoko  
takenoko  
takenoko  
Foto: Nikša Glavić
Objavljeno: 21.06.2016. u 12:27

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p