GASTRO

Tava za mini palačinke postala je pravi hit, a mi smo pronašli najpovoljnije modele koje se zaista isplati kupiti!

Vrijeme je za 'desert'
Mini palačinke su u posljednje vrijeme postale prava hit poslastica koja je osvojila srca mnogih, i tako postala neizostavan dio jutarnjih rituala, ali i omiljen odabir za slatki zalogaj u bilo koje doba dana. Njihova praktičnost i brzina pripreme čine ih savršenim izborom za sve ljubitelje slatkog, no mnogi se i dalje pitaju kako napraviti savršeno oblikovane mini palačinke, koje će biti jednake veličine i pravilno pečene sa svake strane?

Iako već godinama na tržištu postoje razni kalupi za mini palačinke, prianjanje tijesta i nejednaka zapečenost najčešći su problem koji se javlja prilikom korištenja takvih kalupa. Ali, tava za mini palačinke riješila je sve navedene probleme i postala ne samo praktično rješenje, već i pravi hit među ljubiteljima kuhanja. Ova malena, moćna tave munjevitom je brzinom osvojila društvene mreže, a omogućuje vam da u isto vrijeme pečete sedam malih palačinki odjednom.

Dizajn ove tave osigurava ravnomjerno pečenje palačinki bez lijepljenja, što rezultira savršeno oblikovanim, zlatno smeđim palačinkama koje ispadnu savršeno - baš svaki put. Osim toga, mnogi proizvođači su se potrudili dodati dodatne značajke, poput otiska u obliku smajlića, srca ili drugih zabavnih simbola, što pripremu palačinki može učiniti zabavnom aktivnošću za cijelu obitelj, a posebice za najmlađe članove koji zasigurno obožavaju jesti palačinke. Cijene ovih tava kreću se u zaista širokom rasponu, a one najpovoljnije, koje stoje između 15 i 20 eura, pronašli smo na Temu shopping platformi! 

 

Foto: Instagram, Temu
Objavljeno: 09.02.2024. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p