GASTRO

Torte zbog kojih ćete poželjeti potegnuti do Splita

Zdrave torte Mihaele Devescovi u ponudi Krespo bara
Krespo bar
O slatkom Krespo baru koji je unio živahnost u ponudu Kaštel Štafilića već smo vam pisali, a novi razlog za to dobili smo zahvaljujući novosti koja je upotpunila ponudu i svim osviještenim slatkoljupcima stavila osmijeh na lice.

Zbog sve veće potražnje kupaca za bezglutenskim i zdravim slasticama Krespo bar odsad nudi sirove torte Mihaele Devescovi iz Zagreba, dobro poznatog imena svim ljubiteljima sirove hrane. I sama obožavateljica slatkog, Mihaela je svoje pripremanje sirovih torti i kolača pretvorila u umjetnost, autorica je Zdravih torti te obrta Sirova Hrana, kao i knjige Sirova hrana.

''Prirodne čajeve u ponudi imamo od početka, pa su raw torte samo nastavak na našu "zdravu ponudu", koju planiramo i dalje obogaćivati novim proizvodima. Sve torte su napravljene ručno, od prirodnih sastojaka i bez termičke obrade, bez šećera, brašna, jaja i maslaca ili margarina. Za proizvodnju se koriste bezglutenske namirnice, orašasti plodovi, suho voće, te agava sirup. Torte da su veganske, sirove (raw food) i bez glutena – ali ne koriste se deklarirane namirnice, tako da u tragovima mogu sadržavati i gluten'', objasnili su nam iz Krespo bara.

Krespo bar
Krespo bar
''Svakodnevno se trudimo učiniti našu ponudu što raznovrsnijom te se prilagoditi željama naših gostiju. Na ovom području od Trogira do Splita prva smo i jedina palačinkarnica, jedini imamo kvalitetnu Lavazza kavu, prirodne Agristar čajeve u rinfuzi, domaće slavonske likere i rakije, te od sada i sirove torte koje proizvodi obrt Sirova Hrana, također domaća proizvodnja'', zaključili su iz Krespo bara.

Torta od naranče, čokolade, ona od jagoda, borovnica, šumskog voća, limete, maka i vanilije kao i slasna Rawferero, Rawsacher ili zdravija verzija Schwarzwald torte čekaju vas u ponudi retro chic bara nedaleko Splita, a valja napomenuti kako će se ponuda Krespo bara i dalje upotpunjavati novim i još posebnijim proizvodima, a u planu su i nova događanja. Osim subotnjih radionica za učenje engleskog jezika za djecu, koje su već postale tradicija, za predstojeće blagdane u planu je pravi Božićni ugođaj s kuhanim vinom i Božićnim koncertima.

Krespo bar
Krespo bar
Krespo bar
Krespo bar
Krespo bar
Krespo bar
Krespo bar
M.M.
Foto: Zdrave torte
Objavljeno: 18.11.2016. u 10:25

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p