GASTRO

Torterie Macaron ima novu ponudu craft sladoleda kojih se nećete moći zasititi!

Desert koji volimo bez obzira na godišnje doba!

Kada govorimo o slatkome, sladoled je slastica koju svi obožavamo kroz sva godišnja doba. Sladoled sve probleme otapa u trenu, to je slastica kojoj se podjednako vesele i veliki i mali. Ljubav prema sladoledu dijelimo s ljudima diljem svijeta. Poznata slastičarnica Torterie Macaron odlučila je ispuniti želju svim ljubiteljima originalnih okusa lansiranjem ručno rađenog sladoleda diljem Hrvatske pa je tako od kolovoza Torterie Macaron sladoled ekskluzivno dostupan u svim većim Konzum prodavaonicama.

Torterie Macaron sladoled prepoznat je kroz kvalitetu sirovina i visokim standardom proizvodnje. Torterie vrijedni slastičari svaki dan proizvode omiljenu ljetnu slasticu po originalnoj talijanskoj recepturi. Sladoled pronađite u craft kutijicama punjenim čistim užitkom u odabrana 6 okusa; pistacija, ferrerito, lješnjak, jagoda, jogurt šumsko voće i  snickerito.

Ovim izborom, zadovoljeni su čoko i voćni sladoledoljupci. U jednom slatkom pakiranju nalazi se 400 ml ručno rađenog sladoleda proizvedenog u Hrvatskoj, a time nam je još draži i slađi. U svijetu sladoleda razlikujemo mliječni i voćni sladoled. Torterie Macaron mliječni sladoled je takozvani talijanski gelato, koji je prepoznatljiv po svojoj kremoznosti i punoći okusa, a voćni sladoledi su bez laktoze.

Osim Torterie Macaron sladoleda u Konzum škrinjama, možete ga pronaći i u Torterie vitrinama u shopping centru Point, Centar Cvjetni, City Centar one East, City Centar one West, Arena Centar, Avenue Mall i u Shopping Centru Supernova u Zadru.

Foto: PR
Objavljeno: 11.09.2020. u 10:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p