GASTRO

Totalno drugačiji nedjeljni brunch

Dobar razlog da nedjeljno popodne provedete u Kavi Tavi
kava tava
Vruće je, znamo, posebno ako ste jedan od dvadesetak ljudi koji nisu glavom bez obzira s uzavrelog asfalta pobjegli na obalu i vikend proglasili produženim. U slučaju da ste primorani ostati u Zagrebu, potpuno je opravdano svaki slobodan trenutak iskoristiti za besramno uživanje i zabavu, po mogućnosti u nekom debelom hladu.


Jedno od mjesta na kojem to možete činiti u nedjelju jest Britanac, odnosno Kava Tava. U šarmantnom se baru sprema jedan zanimljiv događaj koji bi svakako vrijedilo popratiti i koji će nedjeljno poslijepodne učiniti posebnim. Tamo će, uz brunch, od 12 do 14 sati koncert održati FilmMusicOrkestar koji će "donijeti neke od nezaboravnih melodija kinematografije u jednom posebnom aranžerskom ruhu predstavljenom kroz 90 minutni program".

Prema riječima organizatora, nastup FilmMusicOrkestra nije samo sviračko i pjevačko umijeće, već i želja da se s publikom uspostavi jaka interakcija koja donosi "atmosferu najsličniju dobrom tulumu". Stoga, želite li prezalogajiti i pritom poslušati ikonične skladbe iz filmova, rezervirajte 25. lipnja za Kavu Tavu i svoje mjesto rezervirajte kod osoblja. Detalje popratite na Facebook eventu.

kava tava
M.M.
Foto: Facebook Kava Tava
Objavljeno: 23.06.2017. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p