GASTRO

Trgovina u centru Zagreba posvećena raw food konceptu

Food Expert
Food Expert
S početkom svibnja u samom centru Zagreba, u Jurišićevoj 28, otvoren je Food Expert, trgovina posvećena konceptu sirove hrane. Raw food filozofija inače zagovara konzumaciju neprocesuiranih ili minimalno procesuiranih namirnica jer se smatra da su kao takve zdravije jer zadržavaju hranjive nutrijente, i upravo je to ideja za kojom se vodi novi raw food deli.

S obzirom na sve veći interes za ovakvu vrstu prehrane te na krilima uspjeha Bio & Bio koncepta, Food Expert je dobrodošla novost na domaćem tržištu koja donosi namirnice, ali i gotove proizvode koji slijede temeljni koncept sirove hrane. Od proizvođača su na policama Food Experta zastupljeni prepoznati strani brendovi, ali i manji domaći proizvođači organske hrane poput Katinog kruha bez glutena.

Uz asortiman namirnica, u Jurišićevoj se mogu pronaći i gotovi obroci poput tacosa, sushija, kolača, svježih sokova ili granole, koji se pripremaju u kuhinji Food Experta, a cilj je, kako je vlasnik Vanja Šneller izjavio za Kult Plave Kamenice, ponuditi na jednom mjestu sve vezano za domaću organsku hranu - od doručka i ručka za van do namirnica i suplemenata.

Food Expert
Food Expert
Food Expert
M.M.
Foto: Facebook/Food Expert
Objavljeno: 09.05.2017. u 10:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p