GASTRO

Trinity Sweets: Najukusniji kolači poznate slastičarnice napokon stigli i u centar Zagreba!

Znamo gdje možete probati poznate kolače iz Zaprešića!
Ljubitelji slatkih deserata i najfinijih kolača zasigurno su već dobro upoznati s poznatom zaprešićkom slastičarnicom Trinity Sweets koja svojim gostima nudi zaista kvalitetna i vizualno najatraktivnija mala remek djela koja ne prestaju oduševljavati sve veći broj zainteresiranih gostiju! Upravo zato, ove vrhunske slastice nedavno su stigle i u Zagreb, a mi smo otkrili na kojim adresama ih možete kušati već danas!

Jedina Trinity slastičarnica nalazi se u Zaprešiću, na adresi Ulica Baltazara Adama Krčelića, no svoje su specijalitete odlučili učiniti dostupnima i zagrebačkoj publici, i to putem suradnje s brojnim restoranima i kafićima. Tako odnedavno Trinity slatke zalogaje možete kušati u Cvjetnom Cafeu na zagrebačkom Cvjetnom trgu koji u svojoj ponudi krije velik broj slastica iz Trinityja, a koje će vas oduševiti već na prvi griz! Osim u centru grada, pronaći ćete ih i u lokalu Nota u Dugom selu, u OLD SCHOOOL cafeu u Gradišćanskoj ulici te u nedavno otvorenom Omni experience baru koji nudi poznati cheesecake, kolač s lješnjacima i obožavani Hokkaido - najnovije remek djelo poznate mlade slastičarke Ruže Šimić i njezinog tima koji jednostavno morate kušati! Naime, proslavljena Ruža Šimić sa svoje se 24 godine može pohvaliti zavidnim iskustvom u slastičarstvu, a prije početka rada u Trinityju, Ruža je blisko surađivala s najvažnijom hrvatskom slastičarkom Petrom Jelenić i stekla znanja od neprocjenjive vrijednosti koja su prožeta kroz svaku njezinu najnoviju kreaciju!
 
Vlasnik Trinityja poručio je kako su i dalje otvoreni za rad s restoranima u Zagrebu, a dodaje i kako se u vitrinama svih kafića i restorana s kojima surađuju mogu pronaći sve slastice koje nude i u Zaprešiću. Iznimka su najnoviji, svježi proizvodi koji se ipak mogu probati samo u glavnoj slastičarnici, a zbog kojih se svakako isplati potegnuti do Zaprešića. Više informacija saznajte ovdje!
Foto: Instagram
Objavljeno: 03.11.2022. u 11:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p