GASTRO

U Budimpešti se nalazi nevjerojatan “Harry Potter” restoran koji obožavatelji magije moraju posjetiti!

Restoran koji jedva čekamo posjetiti!
Ako vam treba dodatan razlog kako biste se ove zime zaputili u prekrasnu Budimpeštu - mađarsku prijestolnicu koja je još prije nekoliko mjeseci proglašena najpoželjnijom blagdanskom destinacijom u Europi, ne tražite dalje, jer ovaj nevjerojatni restoran s temom obožavanog Harryja Pottera ima doslovce sve što nam treba kako bismo ovu godinu priveli kraju na najbolji mogući način!

Naime, u 6. okrugu Budimpešte, točnije u ulici Hajós pronaći ćete pravu malu čarobnjačku oazu kakvu zasigurno još niste imali prilike vidjeti, a koja će naprosto zaludjeti obožavatelje ovog svjetski popularnog čarobnjaka. Riječ je o restoranu imena “The Magic Budapest”, koji će vas u trenutku teleportirati u nostalgični svijet Harryja Pottera. Prvo što ćete primijetiti jest nevjerojatna pozornost koju su vlasnici restorana pridavali samom interijeru, a koji je mahom ispunjen rekvizitima iz obožavanih filmova; od prepoznatljivih metli, šešira, originalnih “čaša” za čarobne napitke, pa sve do nevjerojatne kolekcije odjeće poznatih likova, The Magic Budapest je bez sumnje najbolji mogući restoranu Europi u koji možete odvesti jednog istinskog obožavatelja magije, bilo da se radi o vama samima ili vašoj dragoj osobi koju ove zime želite posebno iznenaditi.
 
Ono što gosti mahom navode kao najdraži dio cijelog doživljaja restorana definitivno jest bogat izbor različitih “čarobnih” napitaka, koji se na ovom mjestu serviraju u pravim Harry Potter posudama koje dodatno obogate suhim ledom, a koji u trenutku pretvara naizgled obično, ukusno piće od crnog ribiza i maline u čudotvorni napitak s efektom “dima” koji doslovce zove na fotkanje! Tu je i jednako fotogenična ponuda hrane od koje se svakako izdvaja slasni Dragon Fire Burger, Orc Treat vafli s gumenim bombonima te cheesecake Sweet Mandragora koji jednostavno morate probati! Više informacija o ovom atraktivnom restoranu potražite ovdje!
Foto: Instagram
Objavljeno: 25.11.2022. u 14:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p