GASTRO

U kinu Europa odsad možete uživati u najpopularnijem sladoledu

Ljeto uz Ben & Jerry's
Ben & Jerry's
Američki brend sladoleda koji uživa kultni status Ben & Jerry's donedavno smo mogli kušati isključivo u inozemstvu, no nakon što je prvotno stigao u trgovinu Foodness, na radost brojnih sladokusaca ove je godine ušao i u masovnu distribuciju.

Od ovog ćemo pak tjedna u šest okusa legendarnog Ben & Jerry'sa moći uživati i u zagrebačkom kinu Europa. Brend poznat po maštovitim kombinacijama okusa poput Cookie Dough, Chubby Hubby, Chunky Monkey ili pak Toothpaste & Orange Juice, osnovali su Ben Cohen i Jerry Greenfield 1978. u SAD-u, a nakon 22 godine su tvrtku prodali korporaciji Unilever. Razlog ogromne popularnosti ovog brenda vrlo vjerojatno je kombinacija nekoliko elemenata, poput šarmantnog kartonskog pakiranja, izvrsnih marketinških aktivnosti, ali jasno i ukusnog sladoleda.

Uz sjajne filmove, fine koktele i jednu od najzanimljivijih terasa u metropoli, u kino Europa će nas ovih vrućih dana svakako mamiti i najslavniji u redu sladoleda. Ne znate li kamo sjesti danas nakon posla u glavnom gradu, vjerujemo da smo vas upravo riješili dileme.

ben&jerry's

M.M.
Foto: Facebook
Objavljeno: 06.06.2017. u 09:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p