GASTRO

U Lisabonu smo pronašli divno mjesto za doručak i kavu

Odlična lokacija koja se mora pronaći na vašoj listi!

Nije potrebno dodatno napominjati kako su putovanja jedna od onih događaja u životu kojima se uvijek iznova jednako veselimo. Osim što nas obogaćuju, upoznaju s nekim novim kulturama i običajima, nije naodmet niti zaviriti u posebna mjesta kao stvorena za predah od razgledavanja. Jedno takvo mjesto pronašli smo u Lisabonu, predivnom gradu kojeg barem jednom u životu morate posjetiti.

Već nekoliko puta pisali smo o Portugalu kao divnoj destinaciji za putovanje. Naime, Lisabon ili bilo koja druga portugalska destinacija definitivno nose poseban šarmantan mediteranski prizvuk u koji ne sumnjamo da će se svatko savršeno uklopiti i izgubiti u toplini, ljepoti i bogatoj kulturnoj ponudi. Ono što na putovanjima posebno volimo je zaviriti na posebna i neodoljivo šarmantna mjesta, a jedno takvo dolazi pod imenom Cotidiano. Naime, riječ je o lancu lokala kojeg možete pronaći na nekoliko svjetskih lokacija, a ističe se po tome što nudi raznovsrnu ponudu i bogat izbor za koji smo sigunri da će zadovoljiti apsolutno svih.

Osim ukusne hrane, nikako nije zanemariva niti činjenica kako je Cotidiano mjesto čije nas uređenje inspirira da istog trenutka započnemo s maštanjem o renoviranjem vlastitog doma. Topao i cosy ugođaj vrlo je smirujuć i savršen za ležerno popodnevno druženje uz kavu ili s druge strane, uživanje u jutru uz ukusne zalogaje. Za što god se odlučili, sigurni smo kako s odabirom ovog mjesta kao jednog od portugalskih lokacija sigurno nećete pogriješiti, već naprotiv kući otići s lijepim uspomenama i poželjeti se vratiti u ovaj poseban grad prvom prilikom.

Objavljeno: 24.09.2019. u 16:10
Tagovi: putovanja

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p