GASTRO

U omiljeni zagrebački kafić stigla je prava božićna bajka!

Čarobna atmosfera u kojoj ćemo uživati ovih blagdana!

Još jedna izazovna godina je iza nas, s puno loših vijesti i neizvjesnosti. Ekipa iz Finjaka odlučila je biti potvrda da na njih uvijek možete računati kada je riječ o dobrim vijestima, ponajviše zato što su zaslužni za stvaranje čarobne atmosfere ovih blagdana!

Kako bi rekao jedan slučajni prolaznik koji je naišao dok se kulisa caffe bara Finjak spremala „Hvala Vam ljudi, ovo mi je danas trebalo“! Ove godine na maloj, ali veseloj terasi ispod tisuća lampica (koje će obasjati i najtmurnije zimsko nebo), možete kušati tradicionalno najbolje kuhano vino u gradu, po tajnoj i posebnoj recepturi, te uživati u slasnim zalogajima domaćih kobasica.Svakako morate probati kuhanu rakiju, po recepturi kuće! Kako su mališani česti posjetitelji Finjaka, za njih je pripremljena najslađa čokolada koja grije i ruke, ali i srce. Sjedenje na visokim stolovima, ručno oslikanim bačvama s likom orašara, djela akademskog kipara Denisa Sviraća još više će vam popraviti raspoloženje i omogućiti druženja na sigurnim udaljenostima. Sva hrana i piće bit će posluženo u ambalaži 'to go' pa za sve koji ne vole hladnoću ili žele uživati u Finjakovim specijalitetima u toplini svog doma, od ove godine to i mogu.

Posjetite caffe bar Finjak, Vlaška 78, Zagreb, gdje žive orašari, medvjedići, patuljci, dobra hrana i piće, te najbolje emocije!

Foto: PR
Objavljeno: 15.11.2021. u 10:32
Tagovi: Božić, hrana

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p