GASTRO

U Rovinju se nalazi najšarmantniji bar u koji ćete se odmah zaljubiti

Mjesto na kojem bismo ostali satima!

Budući da je odlazak na godišnji odmor iza ugla, krajnje je vrijeme za planiranje savršene destinacije koja će zadovoljiti sve vaše potrebe i ponuditi sjajnu kombinaciju zabave, opuštanja te lijepog okoliša. Iako najčešće naginjemo stranim mjestima i gradovima, domaća ponuda je i više nego odlična, pa nema baš nikakvog razloga da se ne zaputite na bližu, a jednako atraktivnu lokaciju.

Sigurni samo kako ste barem jednom bili u Rovinju ili ako još uvijek niste, čuli iskustva koja potvrđuju kako se radi o jedinstvenom gradiću koji krije brojne ljepote. Rovinj je mjesto koje je uspjelo zadržati izvornu arhitekturu te prepoznatljiv mediteranski šarm koji se pronalazi u baš svakoj uličici i prolazu što ovaj grad čini savršenim za romantično putovanje. Osim prekrasnih ulica i kuća, Rovinj krasi i divna priroda, nekoliko obližnjih otoka na kojima se mogu pronaći lijepa i skrovita mjesta za kupanje koja nude potpunu diskreciju, opuštanje te punjenje baterija.


Ono po čemu je Rovinj također poznat je i činjenica kako obiluje mnogim fantastičnim mjestima za jelo, kafićima i barovima, a baš jedno takvo mjesto smjestilo se je u Starom gradu na adresi Sv. Križa 24. Naime, riječ je o Mediterraneo Baru, mjestu koje spaja dnevnu kavu i večernje koktele, a smjestilo se na stijenama koje pružaju sanjiv pogled na otok Sv.Katarine. Mediterraneo Bar jedinstven je po tome što donosi šarmantno i veselo uređenje koje savršeno opisuje ljetne mjesece i neopterećenost, a njegov zanimljiv položaj dodatno ga čini mjestom koji svakako želimo posjetiti. Od ponude ovdje možete uživati u ukusnoj kavi, smoothiejima i koktelima, ali i nešto jačim alkoholnim pićima koja su savršen odabir za večernje sate.


Godišnji odmor je vrijeme kada tijelo i dušu valja opustiti i zaboraviti na sve probleme i obaveze, a Rovinj i  Mediterraneo Bar to definitivno pružju na najbolji način. Također, poželite li se okupati, nakon ispijanja ukusnog napitka to slobodno možete i učiniti budući da se Mediterraneo Bar nalazi doslovno na samoj hridi. Ono što vam, za kraj možemo preporučiti je ako još uvijek niste isplanirali svoj godišnji odmor, razmislite o odlasku u Rovinj i uživanju u svim blagodatima i ljepotama koje daje, jer garantiramo da nimalo nećete požaliti.

Objavljeno: 26.04.2021. u 10:18
Tagovi: Rovinj

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p