GASTRO

U srcu Zagreba otvorena nova Duksa - obožavana pizzeria koja će vas oduševiti svojom ponudom!

Novo gastro mjesto u Zagrebu koje morate posjetiti!
Ljubitelji sjajne pizze zasigurno su već dobro upoznati s Duksom - Pizzerijom otvorenom na Maksimiru prije više od deset godina, a koja je u kratkom roku postala omiljeno mjesto među velikim obožavateljima ovog popularnog talijanskog specijaliteta. Kroz godine, obožavana Duksa samo je potvrđivala svoj status omiljene Pizzerije u Zagrebu, a sada su svoje vjerne goste odlučili “počastiti” još jednom posve novom lokacijom, i to u srcu grada!

Nakon uspješnog otvaranja u Maksimiru, Duksa se proširila na Bundek, otvorivši još jedan lokal simboličnog naziva “Isto Duksa”. Najnovije mjesto otvoreno na adresi Tkalčićeva 88 nastavilo je ovu šaljivu tradiciju, pa ovaj najnoviji lokal ponosno nosi naziv “Opet Duksa”! Nova Duksa nalazi se u prizemlju zgrade hotela Academia, tik pored Centra Kaptol, što “Opet Duksu” čini prvom njihovom lokacijom u centru grada za koju već sada znamo da će biti hit mjesto, upravo zbog spomenute lokacije koja uz prepoznatljivo “Duksa” hrskavo tijesto i neodoljive, svježe okuse čini dobitnu kombinaciju! Jednako šaljiv je i bogati meni Dukse kojeg mahom čine sjajne pizze kreativnih naziva kao što su “Koza nostra”, “Na ovu Dado otkida” i nezaobilazna “Ostalo mi taj dan u frižideru”, a koje jednostavno morate kušati! 


 
Stoga, ako se zaželite sjajne pizze, trk na adresu Tkalčićeva 88 i uživajte u starim, dobro poznatim, ali i nekim novim okusima obožavane Dukse koja s veseljem dočekuje svoje nove goste! Cijelu ponudu restorana potražite ovdje, a za više informacija nazovite na broj 014821591.

Foto: Unsplash, Pexels
Objavljeno: 02.01.2023. u 11:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p