GASTRO

U srcu Zagreba otvoreno novo mjesto koje će oduševiti ljubitelje vrhunskih vina!

Novo “it” mjesto u gradu!
Ljubitelji vina napokon su došli na svoje jer Zagreb je upravo postao bogatiji za još jedno mjesto na kojemu možete uživati u najfinijim domaćim vinima, sjajnoj glazbi i genijalno uređenom, nepušačkom prostoru. No, diWine Bar je mnogo više od običnog bara; Smješten u Ilici 93, novo okupljalište ljubitelja vina između ostaloga je i prostor za edukaciju i promociju vinske kulture, platforma za kušaonice, degustacije, promocije, ali i partije koje ne želite propustiti!
 
Sama ponuda diWine Bara zamišljena je prilično dinamično, a mijenja se sukladno godišnjim dobima, novitetima na tržištu, ali i željama publike. Trenutno na bogatoj vinskoj karti nude 15-ak vrsta vina, s naglaskom na domaće proizvođače i manje vinarije koje ćete teško pronaći u restoranima, kafićima i ostalim ugostiteljskim objektima. Tako su na vinskoj karti dostupna vina iz sve četiri hrvatske vinske regije, a osoblje bara kontinuirano se educira o vinu te će vam rado uskočiti i pomoći oko izbora. diWine Bar već sada u planu ima brojna vinska događanja, a koja započinju već u listopadu u centru Zagreba! Od brojnih planiranih događaja svakako se izdvaja Vinska shpitza koja u centar grada dovodi brojne vinare iz raznih vinskih regija, potom zanimljivi projekt sljubljivanja vina s književnošću, poezijom, filmom te genijalni “Rent-A-Wine-Buddy”- kušanje za strance koji žele upoznati hrvatska vina.

Osim samog vina, novi zagrebački bar svojim gostima će nuditi i pomno osmišljene mesne plate koje će se savršeno sljubiti uz vrhunsku ponudu vina, a tu su i kreativne bruschette, razne slastice i vrhunski domaći sirevi koji će, po svemu sudeći, u ponudi biti već u listopadu! diWine Bar je otvoren za sve posjetitelje svakim radnim danom od 09 do 23 h, a petkom i subotom od 09 do 02. Više informacija potražite ovdje!

Foto: Unsplash
Objavljeno: 19.09.2022. u 10:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p