GASTRO

U Torterie Macaron odsad i na zdrave slastice

Novi jesenski okusi u zagrebačkoj slastičarnici
Torterie Macaron
Z
agrebačke slastičarnice Torterie Macaron posljednji su nas put osvojile svojim sladoledima originalne talijanske recepture specijalista slastičara Giampieroa Melea, no iznenađenje koje nam je jedan od najpopularnijih slastičarskih brendova metropole pripremio za jesen nije ništa manje uzbudljivo.


Odsad ćemo u Torterie Macaron svraćati bez imalo grižnje savjesti zahvaljujući netom predstavljenim zdravim slasticama. Novi okusi koji lako mogu zamijeniti hranjive jutarnje obroke mogli bi postati naš, ali i vaš, jesenski ritual.

Torterie Macaron
Torterie Macaron u svojoj ponudi sada nude i vegansku tortu s čak deset vrsta žitarica te nadjevom od jabuka, banana, mrkve i badema, a uz postojeće omiljene cookieje stigao je i novi okus mrkve. Zdravi keks napravljen je od mrkve, suhih brusnica, jaja, zobenih pahuljica i raženog brašna te je zaslađen medom. Također, prava energetska bomba stigla je u slastičarnice u obliku proteinskih pločica napravljenih od suhog voća, meda, limuna, jabuke i banane.

Ova su tri razloga definitivno dovoljna da se već danas uputimo u Torterie Macaron na lokacijama Centar Cvjetni, Arena Centar, City Center one Zagreb West i Avenue Mall Zagreb.

Torterie Macaron
M.M.
Foto: Facebook
Objavljeno: 29.09.2016. u 13:02

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p