GASTRO

U viškoj se Fabrici ovog ljeta dobro zabavlja!

Sprema se novo izdanje Roller Boogie 'Vinyl, Fashion & Food Faira'

roller boogie fabrika komiža 
Krenete li ovoga ljeta put Visa, točnije Komiže, sigurni smo kako će jedna od omiljenih postaja na vašoj svakodnevnoj ruti biti Fabrika. Šarmantni se restoran posljednjih sezona uvukao pod kožu svakome tko je sjeo na šareni jastuk i okusio specijalitete s potpisom Luke Nižetića, stoga će mnoge razveseliti i novi pripravak iz uvijek zanimljive Fabrika radionice.

U Fabriku se, naime, doseljava Roller Boogie 'Vinyl, Fashion & Food Fair', zabavni novi zagrebački ljetni festival čijoj smo premijeri imali prilike svjedočiti u Hostelu Swanky Mint gdje je uz dobru glazbu domaćih DJ-eva, selekciju vinyla i Visibaba pivo Luka predstavio specijalitete svog komiškog restorana.
 
fabrika vis 
Nošeni morem, suncem i pozitivnim ljetnim vibracijama, ekipa Roller Boogieja je odlučila sjajan tulum ponoviti i u Fabrici. 27. srpnja je stoga rezerviran za još jedno veselo druženje uz dobru hranu i odličnu glazbu, i to od 18 do 22 sata! Nalazite li se u tom periodu u Komiži, savjetujemo da svakako svratite na morski Roller Boogie 'Vinyl, Fashion & Food Fair' gdje će vas na ples tjerati DJ hrwo E. 
 
U slučaju da propustite Roller Boogie na Visu, veselu turu možete uhvatiti na Lošinju (Ridimutak Beach, 23. srpnja), zatim na Braču, i to 30. srpnja u Postiri, 2. kolovoza na Postira Voi'Sa warm up partyju (Brač), 4. i 6. kolovoza na Voi'Sa Festivalu (Brač), te 15. kolovoza u Sarajevu u Delikatesnoj Radnji.
 
luka nižetić 
fabrika roller boogie 
roller boogie 
   
 
Foto: Facebook, Karla Jurić
Objavljeno: 21.07.2016. u 10:36

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p