GASTRO

U zagrebački Café Sjedi 5 svratite na besplatni doručak

Prva jutarnja kava je finija uz domaći namaz
doručak

Šarmantna adresa koju su mnogi Zagrepčani zavoljeli u kratkom vremenu u siječnju je svoje posjetitelje odlučila dodatno veseliti. U Caféu Sjedi 5 ćemo tako do kraja prvog i najhladnijeg mjeseca u godini moći uživati u prepoznatljivim šarenim kavama, ali i u besplatnom doručku.

Mnogi koji su dosad svratili na kavu u slatki Café Sjedi 5 znaju kako osim šarenih kava ovaj noviji zagrebački kafić nudi i jednostavne te fine zalogaje. Kao svoj specijalitet izdvajaju kruh s različitim vrstama namaza koji se temelje na domaćem zagrebačkom siru nastalom na tradicionalni način. Može se birati između veganskog namaza s grahom, vegetarijanskog sa svježim sirom i povrćem ili onoga s pancetom i sirom, tako da svatko može pronaći nešto po svom ukusu.

Do kraja siječnja Café Sjedi 5 ove namaze svojim gostima nudi besplatno, pa vjerujemo da će mnogi obožavati svratiti na svoju prvu jutarnju kavu i doručak upravo u Tkalčićevu 84. Tražite li još koju ideju za fini doručak u Zagrebu, imamo nekoliko prijedloga u rukavu.

kava

M.M.
Foto: Instagram (@mija_mija)
Objavljeno: 17.01.2017. u 09:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p