GASTRO

U Zagrebu je otvoren prvi Pizza Hut u Hrvatskoj - Evo koliko stoji njihova najpopularnija pizza!

Novo mjesto u gradu
Prije samo nekoliko dana najavili smo otvaranje Pizza Huta u Zagrebu, i to na dvije lokacije, a sada je, bez ikakve najave, prva poslovnica otvorila svoja vrata i spremno ugostila prve posjetitelje.

Na adresi Bolnička cesta 34, otvoren je prvi Pizza Hut restoran u Zagrebu, a mi smo brže bolje zavirili u ponudu i otkrili da na ovom mjestu, baš kao i u ostalim Pizza Hut restoranima diljem svijeta, možete uživati u raznim vrstama pizza koje dolaze u tri veličine - S (23 cm), M (30 cm) i L (38 cm), s opcijom odabira između tanjeg i debljeg ruba ili pak ruba punjenog sirom koji se dodatno naplaćuje.
 
Cijena najpopularnije - Pepperoni pizze -

Pepperoni pizza apsolutni je klasik Pizza Huta i unatoč brojnim inovacijama po kojima je ovaj lanac restorana poznat, Pepperoni Large pizza ostaje njihov najprodavaniji proizvod. Tajna je, kažu mnogi, u hrskavom okusu kobasice koja, u kombinaciji s prozračnim tijestom, tvori pravu rapsodiju okusa. Cijene ove hvaljene pizze variraju ovisno o veličini - 8 eura za S, 9,50 eura za M i 11,50 eura za L. Sladokusce će oduševiti vijest da zagrebački Pizza Hut u ponudi krije i Ben&Jerry sladoled, a sve detalje i novitete u ponudi možete pratiti na službenom Instagram profilu.
Foto: Instagram
Objavljeno: 22.01.2024. u 18:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p