GASTRO

U Zagrebu je otvoreno novo mjesto koje ljubitelji sjajnih burgera moraju posjetiti!

Obožavane burgere pronađite na novoj adresi!
Ljubiteljima sjajnih burgera ne treba posebno predstavljati najukusnije hamburgere s potpisom 4Burgersa; Ovo genijalno mjesto svoj prvi fizički lokal otvorio je u pothodniku Importanne Centra, a sada u ovim odličnim burgerima možete uživati i na novoj adresi - onoj u Teslinoj ulici, u neposrednoj blizini popularnog Good Fooda.

U 4Burgers specijalitetima uživali smo i na ovogodišnjem zagrebačkom Adventu, a uvjerljivo najpopularniji su njihovi smash burgeri, koji već na prvi pogled djeluju znatno privlačnije i bogatije od onih klasičnih. Iako su smash burgeri u pravilu manji, pripravljaju se na način da na gnječeno, grilano meso izravno dodaju dodatke kao što su razni domaći umaci, sir, luk i ostalo, a rezultat je znatno kompaktniji i sočniji burger koji će vas oduševiti na prvi griz. 4Burgers sve sastojke nabavlja od domaćih proizvođača, a o popularnosti ovog novog mjesta dovoljno govori činjenica da se i bez oglašavanja već prvoga dana stvorio ogroman red gostiju koji su strpljivo čekali i potpuno ispraznili novootvoreni lokal.
 
4Burgers trenutno u ponudi ima tri smash burgera koji dolaze u tri veličine te jedan chickenburger, a cijene se kreću od 5 do 7,30€. Svakako savjetujemo da kušate savršeni Smoke Jalapeño burger čija će vas kombinacija kvalitetne juneće pljeskavice, cheddar sira, jalapeña, iceberg salate, karameliziranog luka, gljiva i chilli mayo umaka osvojiti na prvu! Više o ovom mjestu saznajte ovdje!
Foto: Instagram
Objavljeno: 11.01.2023. u 11:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p