GASTRO

U Zagrebu otvoren novi restoran s najfinijom, domaćom hranom koju priprema poznati zagrebački DJ!

Idealno mjesto za prvi proljetni ručak!
Ljubitelji zagrebačke društvene scene i noćnog života dobro znaju za ime DJ Pepi Jogarde koji već godinama uveseljava publiku svojim genijalnim klupskim programima. Osim DJ-janja, Josip Hubzin voditelj je emisije Adriatic Coasting na Yammatu, a bavi se i proizvodnjom vina u sklopu koncepta Vino i gitare. Sada je ovaj svestrani zabavljač učinio još jedan korak u svojoj karijeri, otvorivši sjajan restoran u Zagrebu za koji već sada znamo da će biti jedno od omiljenih mjesta u gradu.

Restoran imena ‘Pri Pepiju’ objedinjuje sve ono što ovaj poznati DJ najviše voli i u čemu najviše uživa, a to je ukusna hrana, kvalitetno vino, sjajna glazba i još bolje društvo. Smješten na zagrebačkim Ravnicama, na adresi Maksimirska 152, ovaj urbani restoran s modernim, eklektičnim uređenjem još je jedan u nizu od dječačkih snova o kojima je Hubzin uvijek sanjao, a s obzirom na to da se bavi i poljoprivredom, u kuhinji Pepija pronaći ćete samo ekološke proizvode koji u lokal stižu po principu ‘od polja do stola’. Tako je restoran ‘Pri Pepiju’ postao novo mjesto u gradu koje je kao stvoreno za sve one koji obožavaju jesti ‘prava’, domaća jela kakva je danas gotovo nemoguće pronaći među ogromnim brojem novootvorenih, modernih lokala.

Zdravo, domaće i ukusno! 

U okusima koje nudi Pepi možete uživati svakoga dana, od utorka do petka, u terminu od 11 do 16 sati, a svakoga dana na jelovniku će se naći ono što se Pepiju jede taj dan, a što također ovisi i o sezoni i urodu plodova. Svaki dan pripremat će maksimalno dva jela, stoga budite sigurni da će baš svaki tanjur iz Pepijeve kuhinje biti friško pripremljen, ukusan i - zdrav!

Foto: Pri Pepiju (Ernest Mazarekić)
Objavljeno: 21.03.2023. u 10:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p