GASTRO

U Zagrebu otvorena nova pekarnica za koju već sad znamo da će biti veliki hit!

Zagreb postao bogatiji za još jedno sjajno gastro mjesto

Moderne kulinarske kreacije, vrhunska usluga i impresivna vinska lista dovele su zagrebački restoran Noel na sam vrh omiljenih restorana u gradu koji se, između ostalog, može pohvaliti i Michelinovom zvjezdicom - ultimativnim znakom kvalitete koji je itekako dobro poznat u gastro svijetu, a zbog kojeg je ovaj restoran postao veoma popularan i među stranim turistima. Jučer su i službeno otvorili svoju Noel Bread&Deli pekarnicu koja se nalazi tik do restorana, a koja će vas oduševiti svojim ukusnim proizvodima i zaista bogatom ponudom!

Smještena u Dukljaninovoj ulici ''Noel Bread & Deli'' pekarnica svojim gostima nudi vrhunski kruh i razna peciva u nešto drugačijem, finijem izdanju, i to po, moramo priznati, zaista pristupačnim cijenama, a posebice kada uzmemo u obzir da se radi o jedinom zagrebačkom restoranu s Michelinovom zvjezdicom! Osim kruha i peciva, na ovom mjestu možete kušati i različite vrste kava, kombuchu koju osobno fermentira Noelov glavni barmen, a koja košta tek 10-ak kuna, te mnoštvo delikatesa koje izgledaju kao prava mala umjetnička djela. Svakako morate kušati prefinu babku s cimetom i bademom, a savjetujemo i da probate njihovu focacciu koja će vas potpuno oduševiti! A s obzirom na to da su najpopularnija peciva tijekom jučerašnjeg dana doslovce - nestala, savjetujemo da požurite kako bi uživali u nekim novim, prefinim zalogajima iz pekarnice ''Noel''!

S fokusom na oblikovanje nezaboravnog iskustva , posvećeni visokoj gastronomiji u kojoj glavnu ulogu imaju lokalne sezonske namirnice na koje primjenjuju vrhunske kulinarske tehnike, istim pristupom otvoren je i Noel Bread & Deli shop koji nudi, kako sami kažu kažu, potpuno blaženstvo od proizvoda za koje već sada znamo da će postati jedni od omiljenih! Tako je Noel postao prvi Michelinov restoran koji je u Zagrebu otvorio fine dining pekarnicu, a koja je itekako nedostajala bogatoj gastro karti koju Zagreb nudi svojim posjetiteljima.

.
Foto: Instagram
Objavljeno: 12.04.2022. u 10:14
Tagovi: Zagreb

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p