GASTRO

U Zagrebu se otvara dućan za sve ljubitelje talijanskih delicija!

Adresa koju jedva čekamo posjetiti!

Možemo se složiti kako je talijanska kuhinja jedna od onih koju obožavaju baš svi, a razlog zašto je to tako krije se u neodoljivim okusima koji osvajaju na prvu. Unazad nekoliko godina Zagreb je postao domom poprilično ukusnih i dobrih adresa koje nude talijansku gastronomsku ponudu, ali ovog puta za oko nam je zapela trgovina u kojoj možete kupiti sve što vam srce poželi!

Mangia je talijanska delikatesna trgovina koja se smjestila u Medulićevoj 14., a svoja vrata otvara vrlo uskoro, pa svakako predlažemo da pomno pratite njihov Instagram profil kako biste što prije zavirili u cijelu ponudu. Prosciutto crudo San Daniele, mortadella, salame Milano, pasta ripiena, burrata, stracciatella, pecorino samo su neke od ukusnih delicija koje ćete moći kupiti u ovoj zanimljivo koncipiranoj trgovini, stoga ne sumnjamo da će i ostatak ponude biti jednako zanimljiv i raznovrstan.

Osim ukusne hrane, ovo mjesto nudi i sjajnu talijansku kavu, poznati espresso koji će malo koga ostaviti ravnodušnim, a sigurni smo da će samo otvorenje osvojiti još pokojim iznenađenjem. Kao što smo spomenuli, budući da su talijanska kuhinja, ali i delikatesne delicije jedne od omiljenijih, vjerujemo da će Mangia oduševiti sve zaljubljenike u Italiju, ali i privući one koji dosad nisu isprobali sve okuse koje ova živopisna zemlja nudi!

Foto: Instagram
Objavljeno: 28.09.2020. u 11:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p