GASTRO

U Zagrebu se sljedeći tjedan otvara mjesto s najfinijim tacosima koje morate kušati!

Virtualni restoran čije otvorenje ne možemo dočekati!
Gastro entuzijasti već su zasigurno dobro upoznati s Plant Punkom — virtualnom vegetarijanskom oazom koja se u Zagrebu otvorila početkom prošle godine, a koja je ponajviše poznata po svojim burgerima, ali i genijalnim tacosima. Upravo zato, vlasnica Plant Punka i dobro poznato lice domaće gastro scene - Maja Bučić, Zagrepčanima je odlučila ponuditi jedno posve novo mjesto, specijalizirano upravo za obožavane tacose koji su s vremenom postali sve traženiji specijalitet u svim većim europskim gradovima…

Riječ je o još jednom virtualnom restoranu simboličnog, zabavnog imena ‘Laco.Taco’, a svojim će gostima nuditi confitiranu svinjetinu, piletinu te junetinu u jedinstvenim kombinacijama koje uključuju popularni namaz od avokada - guacamole, salsa, namaz od grada, ukiseljena mrkva i mnogi drugi. Taco je u suštini tradicionalno meksičko jelo, koje se sastoji od tortilje, napravljene od različitih vrsta brašna, a koje su potom napunjene različitim namirnicama: mljevenim mesom, ribom, morskim plodovima, povrćem. S obzirom na to da tacosi u Plant Punku bazirani na vege sastojcima, ‘Laco.Taco’ će svoje tacose nuditi u mesnim varijantama, što će zasigurno razveseliti brojne gurmane!

 

U svakoj porciji poslužuju se tri tacosa, a osim tacosa koji su glavna zvijezda ponude, pronaći ćete i bogat izbor salati, pikantnu juhu te prženi batat koji već sada jedva čekamo kušati. Kao što smo već istaknuli, ‘Laco.Taco' će biti isključivo virtualni restoran, a sva jela će se moći naručiti putem Wolta. ‘Laco.Taco' s radom započinje sljedeći tjedan, a gosti već od srijede mogu uživati u ovim meksičkim specijalitetima za koje već sada znamo da će biti jedni od najtraženijih u gradu!

Foto: Ilustracija (Pexel, Unsplash)
Objavljeno: 27.01.2023. u 13:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p