GASTRO

U Zagrebu se uskoro otvara još jedna slastičarnica s ponudom koja će zadovoljiti i one najzahtjevnije!

Najbolje slastice uskoro u Franko’s Sweets by Le Kolač!

U samom centru Zagreba, na Europskom trgu, Franko’s Street prošle godine predstavio je svoju ponudu azijskih specijaliteta pripremljenih od domaćih visokokvalitetnih namirnica. Uz odličan sushi, prepoznat je i po raznovrsnoj ponudi domaćih i stranih cra piva, vrhunskih vina, pjenušaca te inovativnoj koktel karti. Na jelovniku su se našle i prepoznatljive Le Kolač slastice s potpisom Roberta Hromalića, a nakon godinu dana, predivan prostor i mirna terasa Ban centra u Cesarčevoj, postali su premali za sve navedeno, stoga se sushi bar, s optimiziranom ponudom, uskoro seli na novu adresu u središtu Zagreba!

Boutique slastičarnica Roberta Hromalića, Le Kolač, poznata po inovativnom i progresivnom stilu oblikovanja svojih slastica, nedavno je preselila svoju kuhinju na novu adresu, a prostor na staroj adresi (Petretićev trg 3) uskoro kreće u širenje i renovaciju. Le Kolač i Franko’s uspješno surađuju već duže od godinu dana, a nove ideje, širenje kapaciteta proizvodnje i ponude, dovele su do zajedničkog projekta koji kreće 30.10.2020. 

Franko’s Sweets by Le Kolač mjesto je koje spaja iznimnu barsku priču s vrhunskim slasticama i ugođajem. Uskoro ćete moći predahnuti na terasi uz kavu ili prirodni sok, uživati u punoj ponudi Le Kolač slastica, ispijati prvoklasne svjetske whiskeye i žestoka pića, degustirati inovativne signature alkoholne i bezalkoholne koktele koje je osmislio barmen Filip Ramljak, a hladne zimske dane moći ćete provoditi u ugodnom interijeru s pušačkim prostorom na katu.

U slatkoj ponudi tako će se naći 9 vrsta kolača (Lješnjak, Pita od jabuka, Yuzu chee-secake, Tart karamel badem, Čokolada tonka, veganski Flan soja kokos te kolači nastali u suradnji s Krašem - Bajadera, Griotta i Ruby), 3 vrste sladoleda u pakiranjima od 250 i 750 ml (Yuzu, Bajadera i Pistacija), keksi (Čokolada, Limun i cvijet naranče, Vanilija i lješnjak), teglice (Pasta od lješnjaka, Čokoladni karamel, Slani karamel) i Six pack - paket od 6 kolača po vašem izboru po promotivnoj cijeni.Torte, kao i sve druge proizvode iz Le Kolač slatke ponude možete naručiti putem novog Le Kolač webshoa, a ponuda se, kao i do sada, konstantno nastavlja širiti i mijenjati. U planu je skoro uvođene slane ponude, nekoliko vrsta Le Kolač brunch salata i sendviča koje ćete kao i slatku ponudu moći konzumirati u prostoru ili ponijeti van.

Foto: PR
Objavljeno: 13.10.2020. u 12:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p