GASTRO

U Zagrebu se uskoro otvara mjesto s najfinijim francuskim slasticama koje jedva čekamo kušati!

Macarons by Marija
Zagreb uskoro postaje bogatiji za neodoljivo novo mjesto koje će nuditi samo najfinije od francuskih poslastica! Pa, ako ste veliki obožavatelj kultnih macaronsa, madeleine kolačića, minjona, canela... sigurni smo kako će baš ovaj lokal postati vaše najdraže mjesto u gradu. No, o čemu je točno riječ?

Ljubitelji francuskih delicija zasigurno su već upoznati s imenom Marija Jelačić, koja je ipak nešto poznatija po svojim neodoljivim slasticama koje izrađuje pod nazivom "Macarons by Marija". Upravo će spomenuti brend ove talentirane slastičarke dobiti svoju fizičku adresu, i to na sjevernom dijelu grada, u blizini Maksimira. U želji da stvori modernu i domaću ponudu raznih slastica, ali i da u isto vrijeme stvori posebnu atmosferu lokala, Marija se upustila u ovaj poduzetnički pothvat i krenula u realizaciju otvorenja jednog posebnog mjesta koje će svoja vrata otvoriti krajem listopada, točnije 23. listopada. 
 
Bogata ponuda za sve ukuse

Osim omiljenih macaronsa, gosti će moći uživati u tartinama, madeleine keksima, choux kolačima, starinskim pitama, minjonima, canelima, tiramisuu, dok će najmlađe posjetitelje oduševiti sjajni cakepopsi i cupcakesi. U ponudi su i dvije vrste veganskih (raw) torti, kao i  veganski brownieji te banana bread. Ponuda će uključivati i razne bezglutenske proizvode poput macaronsa, kuglica, brownieja i banana breada, a za goste će se svakodnevno peći i razne vrste francuskih keksića! Što drugo reći osim da jedva čekamo uživati u Marijinim francuskim slasticama koje će, bez imalo sumnje, itekako obogatiti gastro ponudu našeg grada!  Sve informacije pratite ovdje.
Foto: Instagram
Objavljeno: 27.09.2023. u 09:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p