GASTRO

U Zagrebu se uskoro otvara novo mjesto s najfinijom kavom u gradu!

Lokacija koju ne smijete zaobići!

Moramo priznati da je posljednjih godina Zagreb postao grad u kojem se može popiti doista ukusna kava. Ipak, i dalje se neizmjerno razveselimo kada otkrijemo još pokoje novo mjesto, a pogotovo ako je ujedno riječ i o vrlo drugačijem te nadasve posebnom lokalu. Baš jedan takav otkrili smo ovih dana u Vlaškoj ulici i vjerujemo da će i vas osvojiti na prvi pogled!

Très Chic Cafè novo je mjesto u gradu koje uskoro otvara svoja vrata svim posjetiteljima, a koje se je smjestilo na adresi Vlaška 101. Naime, Très Chic Cafè, iza kojeg stoji Matija Sindičić, već na prvi pogled oduševljava poprilično dinamičnim interijerom u kojem se isprepliću različiti stilovi čineći tako iznimno zanimljivu estetsku priču. Pregršt uzoraka, boja, materijala i tekstura, instagramičnih natpisa i sl. samo su djelić svega što vas očekuje, stoga želite li uživati ispijajući najdraže piće na mjestu koje ostavlja dojam, Très Chic Cafè je ime koje valja upamtiti.


Naravno, nas je najviše privukla ponuda kave. Radi se o Portioli kavi koja se na domaćem tržištu nalazi već tri godine, ali sada ima prvi reprezentacijski caffe bar u Zagrebu. Très Chic Cafè će u svojoj ponudi imati nekoliko vrsta ove poznate talijanske kave za koju znak Made in Italy predstavlja ‘know-how’ vrijednost kako u prženju kave tako i u samoj tehnologiji. To zapravo znači da su aparati u potpunosti proučavani i dizajnirani u Italiji te su opremljeni pametnom tehnologijom; Arabica i Robusta zahtijevaju različite temperature, a Portioli aparati se prilagođavaju mješavini kako bi postigli savršen rezultat.

Sve ovo dodatno nam potvrđuje da je Très Chic Cafè idealno mjesto za sve kavopije jer možemo se složiti kako je kava svojevrsni ritual, a kult ispijanja kave način zbližavanja s ljudima oko sebe. Mattia Portioli, osnivač ove poznate kave, ističe kako kava predstavlja povratak mediteranskim korijenima, okuplja društvo i jednostavno pokreće sva osjetila, stoga ako se pronalazite u ovom opisu, Très Chic Cafè je lokacija na kojoj ćete sigurno pronaći sve navedeno!

Foto: Privatni album
Objavljeno: 24.09.2021. u 17:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p