GASTRO

U Zagrebu se uskoro otvara prvi experience bar u gradu koji morate posjetiti!

Mjesto za koje već sada znamo da će biti jedno od omiljenih!
Zagreb se u posljednjih nekoliko godina nametnuo kao jedan od onih europskih gradova koji se mogu pohvaliti zaista bogatom ponudom genijalnih barova, kafića i restorana. A uskoro se tom ionako bogatom popisu pridružuje i OMNI - prvi experience bar u Zagrebu za koji već sada znamo da će postati jedno od omiljenih “afterwork” mjesta brojnih građana.

Smješten na adresi Turinina 5 u Novom Zagrebu, OMNI će vas već na prvi pogled oduševiti svojim pomno uređenim interijerom u eklektičnom stilu, a kojim prevladavaju genijalni neonski natpisi i intimna, prigušena atmosfera koja je kao stvorena za opušteno, kvartovsko uživanje u bogatoj ponudi koju sam bar nudi. Od vrhunske kave koje će raditi iskusni baristi pa sve do ogromnog izbora craft pivi, vina, nargili, posebnih koktela, ali i sjajnih svjetskih street food specijaliteta, OMNI bar zamišljen je na način da svojim posjetiteljima pobude i probude sva osjetila. Tako će se na sjajnom meniju pronaći između ostalog različite vrste sushija, tacosa, bao bunsa i drugih delicija, a u pripremi su i brojni drugi specijaliteti koji će bez imalo sumnje oduševiti sve goste ovog novog experience lokala!
Za dobru zabavu na samom otvorenju, koji je zakazan u četvrtak, 29. rujna, pobrinut će se glazba uživo, a gosti će uživati u kušaonici jelovnika i posebnim OMNI koktelima koje jednostavno morate kušati. Više o ovom lokalu potražite na službenoj Instagram stranici.
Foto: Instagram
Objavljeno: 26.09.2022. u 12:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p