GASTRO

Uskoro izlazi kuharica s baš svim receptima iz kultne serije ''Prijatelji'' !

Sjajna vijest zbog koje ćemo s veseljem dočekati jesen

Ako ste i vi jedni od istinskih fanova ove legendarne serije iz 90-ih, sigurno se dobro sjećate scene u kojoj Rachel pravi svoj slavni triffle od govedine i džema, čuvenog bakinog recepta za Phoebeine čokoladne keksiće i nezaboravnog cheesecake kojega su Chandler i Rachel jeli čak i s poda. Ako pamtite spomenute scene, tada će vas vijest o izlasku kuharice s baš svim receptima iz najdraže nam serije, posebno razveseliti!

I dok svi s nestrpljenjem čekamo najavljeno okupljanje poznate šestorke koje je, zbog situacije uzrokovane koronavirusom, na neko vrijeme zaustavljeno, legendarna ekipa nas ni u ovakvim situacijama ne prestaje uveseljavati. Tako nas je vijest o izlasku kuharice koja će uključivati baš sve recepte kojima smo mogli svjedočiti tijekom serije posebno razveselila, a autorica knjige Amanda Yee uvjerila nas je kako će kuharica obuhvatiti recepte koje ćemo obožavati kuhati, što zbog nostalgije za serijom, što zbog kvalitete recepata koji garantiraju ukusne i slasne obroke za kojima ćemo često posegnuti. Kuharica će obuhvatiti više od 90 recepata, a uključivati će i dobro poznate kulinarske katastrofe poput Chandlerovog mlijeka koje možete žvakati i Rachelinog groznog voćnog deserta.

Kuharica će, po svemu sudeći, svjetlo dana ugledati 22. rujna, točno na 26. godišnjicu kultne serije, a za kupnju se možete predbilježiti već danas, i to na Amazonu po cijeni od 30 dolara!

Objavljeno: 01.06.2020. u 10:04
Tagovi: tv serija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p