GASTRO

Večera za koju se tražila stolica više

Nezaboravan kulinarski show Marina Medaka na kuli Medvedgrad
medvedgrad 
Nezaboravan kulinarski doživljaj za brojne uzvanike pod zvjezdanim nebom na staroj Medvedgradskoj kuli priredio je poznati chef Marin Medak. Na večeri povodom predstavljanja noviteta brenda Somat koji je razvio novu generaciju Somat tableta i gelova bez fosfata, Medak je oduševio, za ovu prigodu posebno kreiranim, gastro specijalitetima. Nesvakidašnji ambijent povijesne stare utvrde smještene na obroncima Medvednice s koje se pruža spektakularan pogled na grad Zagreb, bio je odlična kulisa za ovaj kulinarski show.

U vatrometu okusa, boja, mirisa i aroma u čarobnoj atmosferi viteške utvrde, uživali su brojni uzvanici među kojima i poznate osobe: Iva Šulentić, Marijana Batinić, Ecija Ivušić, Petra Kurtela, Edita Misirić, Ana Harmander Maras, Robert Sever, Aleksandar Šekuljica, Ivan Tandarić, Ivica Skoko, Zoran Aragović, Martina Budek i mnogi drugi. U odličnoj atmosferi uživali su gosti u posebnoj prezentaciji omiljenog kuhara i ljetnim specijalitetima. Tijekom večeri poslužena su vrhunska jela od najkvalitetnijih sastojaka prema posebnoj recepturi koju krasi karakterističan potpis Marina Medaka.
 
Marin Medak i Tvrtko Šakota Marin Medak i Tvrtko Šakota
 
U iscrpnoj prezentaciji i pripremi jela, Medak je s uzvanicima podijelio i koji kulinarski trik, a da bi posuđe nakon večere bilo besprijekorno čisto, Somat ima rješenje koje nudi maksimalnu učinkovitost. Nova generacija Somat gelova i tableta za strojno pranje posuđa razvijena je za još čišći okoliš, a bez kompromisa na učinkovitosti zahvaljujući korištenju limunske kiseline. Uz novu formulu, Somat fosfat free generacija proizvoda dolazi i u novom modernijem pakiranju, a premium segment, Somat Gold, posjeduje i efekt sušenja te integriranu snagu natapanja koja omogućuje uklanjanje tvrdokornih ostataka bez prethodnog ručnog pranja. Novi Somat proizvodi postižu stopostotnu učinkovitost i besprijekornu čistoću već na temperaturama od 40 stupnjeva, što omogućuje uštedu energije u usporedbi s pranjem na programima s višim temperaturama i smanjen utjecaj na okoliš.
  medvedgrad iva šulentić, marin medak, tvrtko šakota    
Ivan Tandarić, Petra Kurtela i Aleksandar Šekuljica Ivan Tandarić, Petra Kurtela i Aleksandar Šekuljica
marin medak i tvrtko šakota
 
medvedgrad medvedgrad medvedgrad medvedgrad
  medvedgrad
Objavljeno: 17.06.2016. u 09:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p