GASTRO

Vijest koja će rastužiti sve ljubitelje kultnog sladoleda - Samoborskog Medenka više nema

Sladoled koji je svojim okusom oduševljavao mnoge
Ako i niste možda bili strastveni ljubitelj kultnog Samoborskog Medenka, sigurni smo da ste čuli za ovu popularnu samoborsku slasticu! Ono što je ovih dana rastužilo mnoge jest vijest o prestanku proizvodnje sladoleda iz “Tvornice slatkog Medenko”. Riječ je o poznatom samoborskom brendu koji je još od 2014. godine oduševljavao svojim okusima sladoleda, a od kojeg ćemo se teška srca oprostiti!

Samoborski brend "Slatka tvornica Medenko" pionir je kvalitetnog i zanatskog sladoleda u Hrvatskoj, a njihov Medenko svojim je okusima oduševljavao mnoge, najprije u slastičarnici u Samoboru, a kasnije i u malim radnjama diljem zemlje. Ono po čemu je ovaj sladoled bio poznat su neobične kombinacije okusa koje su nas tjerale da izlazimo iz nekih svojih okvira, poput sira i kruha, bučinog ulja, heljde, mrkve i brusnice. Također, ono što ovaj brend sladoleda čini posebnim jest to što su sve namirnice bile lokalne i organske, dok se sama priprema temeljila na tradiciji, od pravog mlijeka i vrhnja, bez umjetnih aroma, boja i konzervansa.

Sladoledi koji su mnoge osvojili neobičnim okusima

“Dragi kupci, prijatelji, kolege i suradnici, obavještavamo vas da smo teška srca donijeli odluku o prestanku proizvodnje sladoleda. U poplavi emocija, jedino suvislo što možemo reći je HVALA! Hvala vam što ste sve ove godine podržavali naš rad, što ste nam omogućili da kvalitetno i pošteno radimo posao koji volimo. Iako nismo pronašli nikoga tko bi nastavio našim putem, odlazimo ponosni na proizvod koji smo stvorili i koji nam je donio toliko lijepih komentara, susreta i prijateljstava”, stoji u Facebook objavi tvrtke.

Moramo priznati da će ovi neponovljivi okusi nedostajati u toplijem periodu godine te da ćemo ih se sa sjetom prisjećati!

Foto: Instagram
Objavljeno: 16.03.2023. u 15:19
Tagovi: hrana, sladoled

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p