GASTRO

Visibaba je predstavila prvi domaći džem od pive

Nova ovisnost s potpisom poznate craft pivovare

jam lemon visibaba
D
osad smo se već dobrano navukli na Johna Lemona, s Janis Hoplin se volimo družiti petkom navečer, a subota nam je postala nezamisliva bez Boba Barleyja. No, omiljena nas je domaća craft pivovara sada odlučila upoznati s novitetom za koji već slutimo da će nam postati nova ovisnost.


Iz Visibabe je na radost ljubitelja slatkog stigao džem, i to prvi u Hrvatskoj na bazi pive. Prepoznatljivo razigrana ambalaža krasi Jam Lemon, džem od citrusa i piva za koji se koriste organski limuni i gorke naranče, čije se pak kore koriste i za proizvodnju već prepoznatljivog Visibabinog John Lemon piva.

jam lemon visibaba
Receptura za pivo u novom džemu jest ona Zlatnog Medvjeda iz Medvedgradske pivovare, što ujedno znači i prvu kolaboraciju dvije domaće pivovare - Visibabe i Medvedgrada. Uz limun, gorke naranče i pivo, džem Jam Lemon sadrži i sjemenke korijandera, a osim što je idealan u toplim ljetnim danima, može se koristiti kao dodatak jelima, u umaku za piletinu, u kolačima, kao dodatak uz sireve... No, pitate li nas, najslađi će biti dok nitko ne gleda, onako na žlicu.

Uvijek atraktivan i protkan humorom, vizualni identitet Visibaba brenda nikad ne razočara, pa tako nije ni ovog puta. Jam Lemon dolazi u simpatičnoj malenoj bočici s plavom ili žutom etiketom i ilustracijom Johna Lenona koju potpisuje ilustratorica Maja Maar, a za dizajn je zaslužan Ivor Tomljanović. Džem možete pronaći u Pivoteki, na ArtOmatu od 16. do 23. prosinca te u Gem Shopu. Želite li pak saznati više o brendu Visibaba i autorima, priča vas čeka ovdje

jam lemon visibaba
jam lemon visibaba

M.M.
Foto: Visibaba

Objavljeno: 12.12.2016. u 13:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p