GASTRO

Volite li slatko, ovaj Instagram ćete obožavati

Zazubice zagarantirane!

sladoled
Živimo u vremenu u kojem je hashtag #foodporn punopravni član naše svakodnevice, u kojem gastro trendovi jenjavaju prije nego što smo ih uopće uspjeli primijetiti i u kojem je izgled slastica gotovo jednako bitan koliko i okus. Jer, Instagram.

Ova popularizacija hrane kojoj svjedočimo posljednjih par godina ujedno tjera i ugostitelje na inovativnost i konstantno pomicanje granica, što svakako nije loša stvar ako isto prati i kvaliteta. I premda je tek poneka domaća slastičarnica, restoran ili bar uvidio moć društvenih mreža ponudivši osim dobrog proizvoda, i oku (a posebno Instagramu) ugodan specijalitet, američki su ugostitelji, očekivano, pravi stručnjaci za ovu vrstu promocije. Kao pravi primjer ovog fenomena jest Instagram imena @dessertgram na kojem su okupljeni redom dekadentni slatkiši, torte, sladoledi, pića, peciva i ine šećerne bakanalije od koji rastu zazubice.

sladoled
sladoled
slatko
Profil je ovo Tasting Tablea, portala publikacije specijalizirane za gastro sadržaj koji na jednom mjestu okuplja zanimljive deserte raznih korisnika Instagrama. Zajednički nazivnik svim sočnim vizualima je činjenica da su nesvakidašnji, bogati i vrlo, vrlo fotogenični. Svakodnevna je ovo vizualna poslastica koju ne bismo preporučili ako ste na dijeti, no u suprotnom, može poslužiti kao sjajna inspiracija za kreiranje vlastitih slastica i eksperimentiranje u kuhinji.

sladoled
sladoled
sladoled
sladoled
sladoled
M.M.
Foto: Instagram

Objavljeno: 15.06.2017. u 13:01

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p