GASTRO

Wok by Matija dobio je novu adresu

Nova gastronomska oaza u zagrebačkom Rudešu

U neobičnom, ali izrazito privlačnom interijeru koji je uredio poznati dizajner Ivan Littvay u Jablanskoj 24, u zapadnom dijelu Zagreba, sinoć je uz brojne poznate osobe otvoren restoran Wok by Matija, poznatog hrvatskog kuhara Matije Nikolića. Nakon dva uspješna i kulinarski privlačna gastro punkta u središtu Zagreba, Matija Nikolić je u 110 m2 svog novog restorana smjestio 80 sjedećih mjesta, želeći podići nivo svoje usluge na malo višu razinu i ponuditi ljubiteljima svoje kuhinje poznate recepte u nešto luksuznijem okruženju.

Gastro ponuda uz uobičajene specijalitete iz Wok by Matija radinosti bit će obogaćena i jelima bez glutena što će u današnje vrijeme sigurno puno značiti sve većem broju onih koji su dužni paziti na svoju prehranu. Povodom otvorenja osmišljen je i kreiran novi menu za koji je Nikolić inspiraciju pronašao u legendarnim hitovima Halida Bešlića te u bollywoodskoj sceni te posjetitelje očekuju jela prepoznatljivih naziva i dobro poznatih glazbenih hitova.

Da ne bi sve ostalo na gotovim jelima, u restoranu je poseban kutak pronašao i poznati brand Brko & Brko u sklopu kojeg će se prodavati ručno rađena domaća tjestenina, domaći sok od bazge po starom bakinom receptu te mnogim Zagrepčanima dobro poznate janjeće kobasice.
photo: Wok by Matija

Objavljeno: 11.09.2014. u 12:44
Tagovi: restoran

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p